10 poteza zbog kojih će svaki muškarac izgoreti od ljubomore

1. Flertovanje s drugim muškarcima

To ti je valjda jasno. Primeti li da pućiš usne, vrtiš kosu ili se napadno smeješ a ulizini je neki zgodan frajer, računaj na scenu.

2. Smejanje tuđim šalama

Ako neki muškarac u vašem društvu ispriča dobar vic i vi se gromoglasno nasmejete znajte da će to kod njega probuditi dozu ljubomore.

3. Obožavanje muških zvezda

Vašim prijateljicama verovatno je simpatično kada se pretvorite u neobuzdanu tinejdžericu dok govorite o Brd Pitu ili Žerardu Batrleru, ali to vaš partner ne želi da sluša već ono: dragi ti si jedini, pa da mi dođe Bred Pit ne bih ga ni pogledala…

4. Spominjanje muških kolega

Dobro, pričaj mu o poslu ali prosto izbegavaj da spominješ onog Marka ili Dušana ili Jovana iz računovodstva s kojim si pila kafu dok si bila na pauzi…

5. Dopisivanje s drugim muškarcima

Ako to nije tvoj otac ili brat, znaj da će pući od ljubomore…

6. Imate muškog najboljeg prijatelja

O.K., valjda ti je jasno da će uvek biti ljubomoran na njega. I nije važno što on ima najbolju drugaricu, njemu je to dozvoljeno, bitno je da ti u svojoj blizini nemaš nikoga ko je muškog pola.

7. Spominjanje dobrih starih vremena s bivšim

Ako ne želite da se vaš partner pita jeste li još uvek zainteresovaniza bivšeg dečka, nemojte ga spominjati u partnerovom društvu. NIKADA!

8. Kada provodite slobodne dane bez njega

Odlazak na godišnji odmor s prijateljima… Baš ti je to potrebno, ali on će se ptati zašto ne provodiš slobodne dane s njim? Hm…

9. Kada idete na zabave bez njega

Ako idete na zabave samo sa svojim prijateljicama ili s poslovnim kolegama, a pritom objavljujete razuzdane fotografije na svojim profilima po društvenim mrežama, znajte da će on biti jako povređen I ljubomoran.

10. Kad radite prekovremeno

Neočekivani prekovremeni rad do kasnih večernjih sati univerzalni je okidač ljubomore kod oba pola. To vam je jasno, zar ne?

Izvor: zadovoljna.hr

Pogledajte još