"Začarana šuma" obećava čaroban provod!

Ovu modernu verziju omiljenih i svima dobro znanih bajki braće Grim, moći ćete da pogledate u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City,Takvud, Fontana, Arena, Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Art (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar Jagodina i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).

Rezervišite svoja mesta na vreme, čaroban provod je zagarantovan!

(old_image)

„Začarana šuma“ je moderna verzija voljenih bajki braće Grim, sa isprepletenim zapletima nekoliko priča koja istražuje posledice želja i misija glavnih likova. Duhoviti i emotivni mjuzikl prati dobro poznate priče o Pepeljugi (Ana Kendrik), Crvenkapi (Lila Kroford), Džeku i magičnom pasulju (Danijel Hatlston) i Zlatokosi (Mekenzi Mozi), a sve su one povezane originalnom pričom koja se vrti oko pekara i njegove žene (Džejms Korden i Emili Blant), njihovoj želji da osnuju porodicu i njihovoj poseti veštici (Meril Strip) koja je bacila kletvu na njih.

(old_image)

Rob Maršal, talentovani reditelj koji stoji iza Oskarom nagrađenog mjuzikla „Čikago“ i Diznijevog filma „Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama“, režira ovaj film, koji je zasnovan na originalnom mjuziklu Džejmsa Lapina koji je osvojio nagradu Toni.

Pogledajte novi trejler filma:

Pogledajte još