Saša Kovačević nastupio u UŠĆE Shopping Centru

Nakon mesec i po dana trajanja, na UŠĆE Čarobni grad spuštena je zavesa, a za ovo vreme posetioci su uživali u brojnim zanimljivim i atraktivnim događajima, koncertima i humanitarnim akcijama, osmišljenim sa ciljem da zabave i edukuju sve Beograđane i građane Srbije koji su dolazili u UŠĆE SC.

„U različitim aktivnostima Čarobnog grada – tematskim radionicama, pozorišnim i interaktivnim predstavama učestvovalo je više od 5000 mališana, a fotografiju sa našim Deda Mrazom napravilo je više od 2500 dece. Zadovoljstvo nam što je UŠĆE Čarobni grad postao mesto na kom naši sugrađani, a posebno oni najmlađi, svake zime rado provode svoje slobodno vreme. Našim posetiocima želimo srećnu i uspešnu 2015. godinu i obećavamo još mnogo novih interesantnih projekata i sadržaja“, rekla je Aleksandra Janković, menadžer za odnose sa javnošću i komunikaciju UŠĆE Shopping Centra.

(old_image)

Do kraja januara posetioci UŠĆE SC mogu da uživaju u sezonskim popustima, kao i da posete izložbu Tamare Kusovac i udruženja NURDOR. U okviru ove postavke zainteresovani mogu da pronađu i kupe brojne modne dodatke, ukrase za kuću i čestitke, a deo sredstava od prodaje biće iskorišćen za rekonstrukciju i proširenje kapaciteta hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Pogledajte još