OBAVEZNO proučite ovih 10 smelih poteza za ekspresnu EREKCIJU!

1. Ponudite mu se na kuhinjskom stolu

Parovi se uglavnom seksaju u spavaćoj sobi pa je upravo zato dobro da promenite prostor za vaše vruće akcije. Radite to u dnevnoj sobi, na kauču ili čak na podu. Radite to u kuhinji, na stolu ili kuhinjskom pultu. Radite to naslonjeni na zid u predsoblju i naravno u kupatilu. Neka celi stan bude vaš krevet i pobrinite se da ne upadnete u rutinu istog prostora. Iako je krevet možda najudobniji, sigurno nije najuzbudljiviji, posebno ako ga ponavljamo u nedogled.

2. Poklonite mu svoj miris

Nakon jutarnje ili večernje rekreacije, kada ste oboje preznojeni, nikako ne idite pod tuš, već uz to sebi priuštite i vrući seks. Mirišite jedno drugo pa se uzbuđujte i na taj način. Muškarcu će vaše preznojeno telo biti bez imalo sumnje vrlo seksi, a sigurni smo da će i vama odgovarati miris njegovog svežeg znoja. Naglašavamo, svežeg znoja! Ako to odgovara i jednom i drugom tokom seksa, zašto ne bi odgovaralo i pre seksa.

3. Vodite njegovu ruku

Uhvatite njegovu ruku pa je stavite na stomak, grudi i zadnjicu. Neka oseti vaše vruće telo. Vodite mu ruku po svojim erogenim zonama ali mu ne dozvolite da je pomera kako on želi. Vi ste ti koji određujete kako i gde će je pomerati. Na kraju mu je stavite još u gaćice pa zahtevajte da je poliže i okusi vaše međunožje. Svemu tome dodajte još sisanje njegovog prsta kako bi efekat bio potpun.

4. “Dosađujte” mu vrućim sms porukama

Dok ste na poslu napišite mu vrući e-mail pa mu ga pošaljite. U njemu napišite sve svoje želje za uveče ali pri tome budite što uzbudljiviji i maštovitiji. Koristite sočne izraze i opisujte one stvari za koje znate da ga potpuno izlude.

5. Milujte zadnju stranu njegovih bedara i kolena

Zadnja strana njegovih kolena erogena je zona za koju muškarci uglavnom ne znaju. Prihvatite je se s masažom pa kasnije i poljupcima i lizanjem. Iznenadite ga pa mu pokažite da može uživati i u stvarima na koje nikada do tada nije ni pomislio. Stručnjaci tvrde da ima muškarac na gležnjevima posebnu tačku koju oseti u genitalijama. Posebno ako mu je budete masirale rukama ili možda čak i jezikom. Iznenadite ga pa se prihvatite masaže oba gležnja istovremeno. Masirajte neko vreme izvodeći i kružne pokrete.

6. Pohotno uzdišite

Kada vas pomiluje po kosi, zavodnički i pohotno uzdahnite. Kada vas pomiluje još jednom, uzdisanje još pojačajte. Muške uši to vrlo rado čuju, što znači da ćete ga time samo dodatno uzbuditi pa će jedva čekati da vam priušti još glasnije uzdisaje.

7. Potpuno mokre se privijte k njemu

Pošto se istuširate, nemojte se brisati, već se privijte k njemu. Osećaj vašeg mokrog, mirisavog i sveže depiliranog tela jako će ga uzbuditi. Svemu dodajte još i igru s peškirom koji neka vam sasvim slučajno padne na pod.

8. Ne budite sitničavi: Izvedite mu vrući striptiz!

Striptiz je uvek pun pogodak. Posebno ako je neočekivan i ako ga izvedete kako treba. Zamračite sobu, pripremite neku zaista seksi pesmu pa započnite sa sporim i erotskim pokretima. Zavodnički se skidajte i to do samog kraja, a svaki deo garderobe bacite mu u naručje. Kada dođe do gaćica, stavite mu ih u usta te ga izludite mirisom svoje vagine.

9. Pohvalite njegov penis

Kada se svuče i dođe, recimo, sveže istuširan, započnite na sve moguće načine da hvalite njegovo telo i njegov penis. Podižite mu samopouzdanje pa mu dajte do znanja da vam je još uvek najseksepilniji i najprivlačniji muškarac na svetu. Gledajte ga požudno, i to tako da zaista oseti da vam se njegovo telo sviđa i da ga želite među svojim nogama.

10. I tokom seksa ostanite u čizmama s vrtoglavo visokim štiklama!

Pre nego se bacite na krevet, sa sebe skinite sve osim svojih visokih peta ili nakita koji neka vam padne preko grudi. Još bolje je da ostanete u čizmama koje ne izujete ni tokom samog seksa. To će vašem partneru biti nešto potpuno novo i, verujte nam, uznemiriće ga ekspresno brzo.

Izvor: intimatemedicine

Pogledajte još