Ani Mihajlovski preti tri godine zatvora

Ana Mihajlovski Grubin (32) u četvrtak uveče privedena je u policijsku stanicu Stari grad nakon što se verbalno sukobila sa policijom i radnicima Parking servisa, koji su zbog nepropisnog parkiranja hteli da odnesu njeno vozilo. Voditeljka, koja je inače trudna, privedena je bez lisica na rukama.

Prema izveštaju saobraćajnog policajca Žarka Radmilovića, Ana nije prestala sa vređanjem ni kada je sela u patrolni automobil kojim je privedena u stanicu.

- Ti si manijak! Manijače, idi da se lečiš! Ti ćeš da me privedeš! - histerisala je voditeljka, uz ruganje, vređanje i plaženje jezika, navodi se u izveštaju, gde još stoji da kada je pauk zakačio njen “hjundai”, koji je bio nepropisno parkiran na uglu Uskočke i Ulice cara Lazara, ona je sela u automobil i krenula u rikverc. Tada je iščupala branik i ceo prednji trap, zbog čega automobil više nije u voznom stanju. Glavni razlog za privođenje Mihajlovske, osim vređanja policajca, bio je i taj što nije htela da pokaže ličnu kartu, vozačku i saobraćajnu dozvolu.

Policajac Žarko Radmilović juče nije želeo da razgovara o nemilom incidentu, a kako saznajemo, Ani će biti napisana krivična prijava za ometanje policajca na dužnosti, kao i za prekršaj zbog nepokazivanja lične karte. Njoj je krivičnom prijavom zaprećeno do tri godine zatvora, dok je za nepokazivanje lične karte čeka kazna od 5.000 dinara. Osim ovih kazni, Ana će morati da plati i kaznu od 5.000 dinara za nepropisno parkirani automobil, kao i kaznu “Parking servisu” koji je uklonio vozilo.

Inače, tek juče se saznalo da je voditeljka trudna. Zbog njenog stanja izjavu o incidentu bi trebalo da da narednih dana, ali njeno zdravstveno stanje ni na koji način ne utiče na podnošenje krivične prijave, osim što može zbog trudnoće i porođaja da odloži pojavljivanje pred sudom. Krivična prijava protiv Ane Mihajlovski Grubin zakonski može biti odbačena samo ukoliko se utvrdi da je policajac isprovocirao njenu reakciju.

Nije joj prvi put
Kako nezvanično saznaje Blic, Ana Mihajlovski Grubin ima nekoliko neplaćenih dnevnih karti zbog nepropisnog parkiranja. Takođe, nije prvi put da je imala konflikt sa „Parking servisom“, kada su u nekoliko navrata hteli da joj odnesu automobil. Zaposleni u tom javnom preduzeću nisu hteli da daju izjavu ovim povodom, ali su nam samo rekli da je ovo bilo jedno od „najneprijatnijih iskustava, iako imaju posla sa svakakvim ljudima“.

Poznati i bahato parkiranje
- U oktobru Vlado Georgiev se nepropisno parkirao u Sarajevskoj ulici, a kada mu je vozilo odneto, opleo je na Tviteru po „Parking servisu“. Oni su pak pokazali sliku na kojoj se vidi kako je pevač ostavio auto na trotoaru.

- Kada je Nataša Bekvalac, u decembru 2013. godine, dobila kaznu 22.970 dinara, umesto da plati, raspitivala se koliko je to dana u zatvoru. Na kraju je izmirila obaveze i ostala na slobodi.

- Savo Milošević je nepropisno parkirao u Prizrenskoj ulici u Beogradu kada su mu stavili lisice na auto. Za razliku od ostalih, on je bez problema i pompe početkom prošle godine platio kaznu.

Izvor: Blic

Pogledajte još