Nedeljni horoskop (ponedeljak, 19. januar - nedelja, 25. januar)

Ovan

Ove nedelje bi bilo poželjno da se ne viđate sa ljudima koji Vam nisu dragi jer to može samo dovesti do problema. Ukoliko neke obaveze niste završili na vreme, od srede biste mogli da odradite sve što niste stigli pre. Mogući su nesporazumi sa prijateljima. Ukoliko imate neke nove planove, sačekajte neko vreme za ostvarivanje istih, ova nedelja i nije baš povoljna za nove početke.

Bik

Imate dosta promena na poslu, ali sve to odavno čekate. Potrudite se da se ne nervirate ako baš sve nije brzo i idealno, bitno je da će se srediti i bitno je da je napredak vidljiv. Nemojte zapostavljati drage ljude. U prvoj polovini nedelje su mogući problemi sa novcem, ali od srede Vam to neće biti tako važno, bitno je da budete odgovorniji.

Blizanci

Bićete dosta usporeniji ove nedelje, neće Vam baš sve ići od ruke, ali se ne nervirajte. Bitno je da radite sve iz delova i da postavite prioritete. Nemojte se nervirati ako sve nije baš kako ste Vi zamislili. Idite na neki kraći put tokom vikenda, to će Vam prijati.

Rak

Ove nedelje bi bilo dobro da igrate neke nagradne igre, ali ne preterujte u porocima. Imajte meru. Strastveni ste više nego obično. Mogući su problemi na poslu, pa se potrudite da ne dođe do konflikta. Imate puno posla, napravite neki red u svemu tome. Nervoza će trajati cele nedelje. Partner Vam može biti veika podrška.

Lav

Partner je napet, nemojte ga nervirati nego zadržite neko mišljenje i za sebe. Potrudite se da se okrenete poslu i radu i gledajte da se ne nervirate previše. Budite optimistični i pokušajte da napravite neku saradnju sa ljudima sa kojima ste to odavno hteli, sada je pravo vreme za to. Družite se više sa prijateljima, to će Vam prijati.

Devica

Imate dosta posla, ali ne ide sve kako ste zamislili. Gledajte da odradite šta možete sami, a ne da Vam drugi pomažu. Imajte u vidu da ćete od srede biti znatno usporeniji i skloniji greškama, pa do tada odradite što je više posla moguće. Mogući su problemi sa zdravljem, posetite lekara, makar preventivno. Problemi sa partnerom su izvesni.

Vaga

Moguće su vesti od neke osobe iz prošlosti. Ako se nije dobro završio odnos, nemojte dozvoliti osobi da se vrati u Vaš život. Budite suzdržaniji u iskazivanju emocija pred drugim ljudima, tako će Vam biti lakše da dobijete ono šta hoćete. Kompromis je ključna reč za posao, iako ćete imati dosta rszloga za nervozu.

Škorpija

Možete napraviti izvesne promene u domu. Promenite raspored nameštaja, sredite kuću, izbacite stvari koje Vam nisu potrebne. Svakako, bilo kakva promena će biti dobra. Imajte u vidu da se to možda neće svideti ukućanima, ali i to je u redu. Manje pričajte, više radite, u poslu je lek.

Strelac

Jako ste komunikativni, ali od četvrtka će se stvari znatno promeniti. Nećete više gubiti vreme na prazne priče i neprijatne ljude, nego ćete se malo povući. Svakako, to je dobro, možete raditi malo više na sebi. Ne raspravljajte se sa članovima porodice oko sitnica.

Jarac

Od sredine nedelje očekujte neki novac koji čekate odavno, ali možda nećete biti zadovoljni svotom. Nemojte biti nezadovoljni, nego se posvetite radu i budite vredniji. Mogući su problemi u saobraćaju ili sa automobilom, pa budite oprezni. Ne raspravljajte se sa drugima.

Vodolija

Neće Vam se toliko pričati, jednostavno ćete posmatrati situacije i ljude oko sebe, tako da ćete se okrenuti sebi. Potrudite se da ugodite sebi u nekim stvarima u kojima niste pre stigli. Bitno je da se ne nervirate previše zbog novčane situacije. Usredsredite se na prioritete, odradite šta morate, a nemojte kupovati stvari za kuću i preterivati u trošenju.

Ribe

Napeti ste ali pokušajte da se bavite sportom. Ne zapostavljajte telo jer ste nerapoloženi. Imaćete više energije, ali morate pravilno da je koristite. Budite uporni u ostvarivanju svojih ambicija, iako niste sigurni da li će sve ispasti dobro. Pitajte druge ljude za pomoć.

Astroantares

Pogledajte još