Pukla rijaliti ljubavi: Pevačica i maneken se brutalno izvređali na javnom mestu!

Katarina Grujić raskinula je vezu sa manekenom Borisom Stamenkovićem. Kako „Alo!“ prenosi, pevačica i maneken rastali su se uz teške reči nakon ljubomorne scene koju je Grujićeva napravila u jednom restoranu.

Grujićeva poručila bivšem da neće više očima da ga vidi, ovaj joj odbrusio da je ljubomorna budala

- Kaća i Boris su zadnjih šest meseci imali probleme u vezi, koje su pre nekoliko nedelja kulminirale velikom svađom i raskidom. Žestoka svađa odigrala se u jednom restoranu usred bela dana, kada je Kaća u Borisovom telefonu našla neke poruke koje je razmenjivao sa drugaricom. On nije ni stigao da joj objasni od koga je poruka, kada je Kaća počela da viče na njega: „Neću da te vidim više, sram te bilo! Dopisuješ se sa kojekakvim fufama meni iza leđa!“. Borisu je na sve to pukao film, pa je ustao i odbrusio joj: „Ti si, bre, ljubomorna budala!“, govori izvor koji se našao na licu mesta.

Nakon ovog skandala pevačica i maneken su definitivno raskinuli, a da od pomirenja nema ništa, govori i činjenica da je Kaća odbila da dođe na otvaranje kafane Vlade Stanojevića upravo zbog Borisa. Naime, Vlada je angažovao Borisa da bude organizator žurki u kafani koju otvara, a Katarinu je pozvao da bude gost na otvaranju. Kada je čula da će tamo da bude njen bivši dragi, zahvalila se Stanojeviću na pozivu, uz konstataciju da njena noga neće kročiti tamo gde je Boris.

- Boris i ja smo raskinuli, i ta priča je završena. Trenutno izbegavam klubove zbog glasa, jer mi je karijera na prvom mestu - rekla je Grujićeva.

Izvor: Alo

Pogledajte još