Bacite brus i pogledajte ih, ONE će vam reći kakve ste u krevetu!

Trešnjice

Žene s vrlo malim grudima trebale bi biti srdačne i društvene, razumne ali lakomislene, dobre i pouzdane te prilično odane u seksu.

Grejp

Iako izgledaju vrlo erotski, vlasnice takvih grudi su plahovite, u krevetu nezahtevne i nežnosti vole više nego seks.

Ananasi

Vlasnice tako neobično nazvanog oblika grudi inteligentne su karijeristkinje, koje su uprkos tome romantične i verne ljubavnice.

Jabuke

Jabučaste grudi navodno otkrivaju frigidnu domaćicu, koja teško doživi orgazam, ali u krevetu bi isprobala ama baš sve. Nerado menjaju partnere i obično su pametnije od svojih muževa.

Kruške

Žene s kruškastim grudima, kakve morate voleti, prijatne su, ali neukrotive i samostalne. Uprkos tome što nisu prepametne, a četo su i nespretne - muškarce znaju povući za nos. Neverne su, jer vole avanture, a seks s njima obično je čista ekstaza.

Limunovi

Vlasnice takvih sisa su samokritične i vole miran život, dok u krevetu vole raznolikosti.

Dinje

Dinje su obično ono metaforičko voće koje pobuđuje najviše divljenja. Tako i vlasnice dinja vole kada im se dive. Vole dobru hranu, a i same dobro kuvaju.

Lubenice

Žene s grudima oblika lubenice rado se raspuste, pogotovo s hranom. Često flertuju, ali nisu neke velike poklonice seksa.

Patlidžan

Prema toj podeli očigledno sve grudi nemaju oblik nekog voća. Ova povrćna vrsta grudi otkriva zaljubljive žene, koje uživaju u životu i vole biti dominantne.

Lisičja njuškica

Vlasnica takvih grudi, koja podsećaju na odskočnu dasku, pametne su i suzdržane, ali u životu ne postižu mnogo jer su lenje i ne žele preuzeti inicijativu. Ali zato su dobre žene i majke, ali i verne i u krevetu inventivne.

Trougao

Vlasnice takvih grudi nadasve su dobre prostitutke i glumice. Razdražljive su i slobodoumne i menjaju nekoliko partnera dnevno.

Silikoni

Žene, koje se odluče na promenu grudi ugradnjom silikonskih uložaka mogle bi imati prilično visok IQ, ali i probleme psihičke prirode i podosta kompleksa. Idealne su za kratke veze i nisu tip porodične žene.

Izvor: intimatemedicine

Pogledajte još