Milan Kalinić udario čoveka pa platio da mu ne sude!

Kako prenosi Kurir, Milanu je pre dva dana napisana kazna jer je preticao na punoj liniji i vozio automobil koji nije registrovan, ali i da je izbegao kaznu i za sudar koji je izazvao u Pančevu pre dve godine, kada je teško povređen Sava Aćimov. Međutim, Kalinić se provukao bez posledica tako što se nagodio s tužilaštvom i uplatio 40.000 dinara u humanitarne svrhe, nakon čega je odbačena krivična prijava protiv njega.

- U ovom slučaju primenjeno je načelo oportuniteta. To znači da se Milan Kalinić dogovorio s tužilaštvom i na taj način izbegao suđenje. Kalinić je uplatio 40.000 dinara u humanitarne svrhe - rekli su za Kurir iz pančevačkog Osnovnog javnog tužilaštva.

Novac je uplaćen 24. marta 2014. godine i tada je krivična prijava protiv glumca i voditelja odbačena.

Podsetimo, saobraćajna nesreća koju je izazvao Milan Kalinić desila se u Pančevu 13. septembra 2013, kada je on svojim automobilom naleteo na vozilo Save Aćimova.

Aćimov je ranije za medije ispričao da je sudar mogao da bude fatalan po njega.
- Nije me propustio na raskrsnici iako sam imao prvenstvo prolaza i zakucao se u mene. Leteo sam po automobilu, udario sam glavom u šoferšajbnu i stub od vrata. Osvestio sam se nakon deset minuta, a on mi nije prilazio. Siguran sam da bi pobegao da mu je auto bio ispravan - ispričao je Sava i dodao da je Kalinić bio bahat.

- Ne razmišlja o posledicama svoje brutalne vožnje. Upropastio mi je život, a mogao sam i da poginem zbog njega - rekao je Aćimov.

Pogledajte još