Rahmanee & Uce specijalni gosti koncerta Bojana Z & Vasila Hadžimanova na Kolarcu!

U četvrtak, 22. januara u klubu WATS od 18h do ponoći biće održan pres koktel i promo party, gde će muziku birati upravo Vasil i Bojan. Pozvani ste na pres događaj, gde ćete moći da uzmete izjave od umetnika i da uživate u njihovom muzičkom izboru. Molim Vas potvrdite svoj dolazak.

Pijanistički duo, Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, ukrstiće klavire po prvi put i održati sasvim atipičan koncert na Kolarcu, 01. februara 2015.

Ova dva najblistavija predstavnika mlađe afirmisane generacije jazz muzičara postavili su standarde mešanja modernog jazz jezika sa balkanskim muzičkim nasleđem, imaju bogate i uspešne karijere, brojne autorske albume i nagrade, kao i saradnju sa najvećim imenima jazz i moderne muzike.

Za ovaj premijerni nastup na Kolarcu pripremili su za vas brižno odabran repertoar sastavljen od njihovih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike.

Ovo muzičko putovanje kulminiraće segmentom posvećenim elektronskoj muzici.

Pijanistički duo ovom prilikom najavljuje specijalne goste!

Poznati, domaći DJ tandem Rahmanee & Uce pridružiće im se na sceni, upravo u toku ovog segmenta, što će ovaj koncert učiniti posebno zanimljivim.

„Radujemo se putovanju kroz razne muzičke predele i zajednička najskrivenija i najprefinjenija osećanja“.

Ulaznice po ceni od 1.000 i 1.300 dinara mogu se kupiti već od 8. januara na blagajni Kolarca. VIP mesta za ovu priliku biće na samoj bini, a cena VIP ulaznice iznosi 1.600 dinara.

Pogledajte još