KAKO DA BRZO I LAKO OSLABITE: 7 prečica za gubitak kilograma

Nikad vam ne bismo preporučili da uzimate razne pilule za gubljenje kilograma, niti da isprobate nešto super zahtevno, poput korset dijete.

Napravite male, održive promene u svom stilu života, to je najbolji put do gubitka viška kilograma. Da, znamo da je mnogo lakše pojesti nešto brzo, što se lako sprema, zato smo i razgovarali sa ekspertima za gubljenje kilograma, i oni su nam odali svoje najbolje trikove.

1. Izbacite aklohol u potpunosti.

(old_image)

Da, svesni smo koliko je to teško, posebno kad je sezona kuvanog vina, ali nakon samo mesec dana ćete primetiti razliku. Ne brinite, nije to zauvek, samo dok ne počnete da primećujete gubitak kilograma, onda možete polako da ponovo uvedete alkohol, ali u malim količinama. Ovo je samo brzi trik koji će pomoći da brzo počnete da gubite taj užasan višak.

2. Nemojte jesti posle 9 uveče.

(old_image)

Ne morate da kupujete specijalnu hranu, niti da idete u teretanu svakog dana. Samo morate da naučite da NE SMETE da jedete nakon 9 uveče. Kad jedete posle 9, to je uglavnom iz dosade ili stresa, a bukvalno samo unosite nepotrebne kalorije.

3. Pijte više vode.

(old_image)

Znamo da smo ovo rekli previše puta, ali radi! Naša tela često brkaju potrebu za vodom sa glađu. Zato je najbolji način da ostanete siti, da pijete dosta vode. Takođe, ako jedete voće i povrće koje sadrži visok procenat vode, bićete siti, a unosićete znatno manje kalorija. Pokušajte da popijete 6 do 8 čaša vode na dan, vrlo brzo ćete videti razliku!

4. Spavajte duže.

(old_image)

Ovo je verovatno savet koji je najlakše polušati. Sve što morate da uradite, jeste da spavate makar 8 sati. San direktno utiče na osećaj gladi.

5. Manje vremena provedite u teretani.

(old_image)

Da, dobro ste pročitali, MANJE. Ako svaki put u teretani odradite 15 minuta na traci za trčanje, ali najbržim tempom koji možete da podnesete, to će imati bolje rezultate od sat vremena sporim i udobnim tempom. Ubrzani srčani ritam je ključ gubitka kilograma.

6. Pijte kafu.

(old_image)

Kafa ne samo što smanjuje apetit, već i pomaže da vežbate duže i intenzivnije. Pijmo u to ime!

7. Pri svakom obroku unosite proteine i vlakna.

(old_image)

Mnogo bolje od brojanja kalorija je brojanje unosa proteina i vlakana - namirnica koje nas čine sitim.

Nadlanu

Pogledajte još