Astro ulepšavanje: Koja šminka najbolje pristaje vašem znaku?

OVAN

U vašem neseseru za šminku svakako se mora naći jarko crveni ruž za usne. Pošto su vam trepavice ravne, koristite savijač i nanesite dosta maskare da istaknete vaš seksi pogled. Rumenilo bi bilo poželjno da bude boje bronze.

BIK

Vi već imate dosta izražene trepavice koje možete istaći blagim potezima maskatre. Oči i usne su vaš adut. Tako da senka može biti zemljanih boja, akcenat stavite, ipak, na zelene nijanse. Vaše senzualne usne, već istaknute, prebojte sjajem ružičaste boje.

BLIZANCI

Vašim zavodljivim očima najbolje pristaju veštačke trepavice i ajlajner. Ova kombinacija učiniće vaš pogled fatalnim. Niko vam neće odoleti. Blago nanesite rumenilo, jer vaše lice je čisto kao porcelan. Ruž kombinujte uz odevnu kombinaciju.

RAK

Ružičaste boje su vaš izbor. ''Smoky eye'' efekat vama pristaje savršeno, ali se vi ne usuđujete da izazivate toliku pažnju na sebe. Fokusirajte se na izbor rumenila, ono vam može promeniti lični opisako to želite.

LAV

Zlatne nijanse su za vas. Higlitghter je neizostavna stavka u vasem aksesoaru. Ten mora imati primese sedefa, bronzer se nanosi i u predelu dekoltea. Šljokice i gliter su prisutne u senkama za oči kao i u sjajevima za usne.

DEVICA

Natural look. Ništa dalje od toga. Prirodni tonovi ruževa, kao i senki. Tonirana krema će zameniti puder, blago rumenilo boje kajsije, bezbojni sjaj i malo maskare. Jedino što vam je istinski važno, a to je da su obrve besprekorno sređene i iscrtane precizno. Na taj detalj vam odlazi dosta vremena.

VAGA

Vi ste eksperimentalno zamorče kada je šminka u pitanju. Nema boje ni stavke koju vi niste primenili. Vi imate usađen smisao za estetiku i sigurno ste već našli savršen šablon po kojem funkcionišete. Osim toga, vi ste prirodno lepi.

ŠKORPIJA

Femme fatale mora ulagati u šminku. Crni i ljubičasti tonovi dominiraju. Oči obično ističete tamnom senkom, ajlajnerom ili krejonom. Vama nije strano da kada se zasitite od bordo ruža, na vaše usne nanesete i crni.

STRELAC

Sivkaste i plave nijanse vama odlično pristaju. Vaš stav je inače jasan, vaša šminka ne treba da dominira vi posedujete jednu duhovnu harizmu. Međutim, bez sjaja za usne blago roze boje, ne krećite nikuda.

JARAC

Zemljane boje, ali i roze nijanse priliče Jarčevima. Na već istaknute jagodice, možete naneti blago rumenilo. Oči možete uokviriti sivim krejonom, savršeno pristaje vašem prodornom pogledu. Ruž treba biti boje mesa.

VODOLIJA

Kod vas ne postoje momenti iznenađenja. Uvek ste spremni za inovacije i ekstremne principe šminkanja. Vas privlače ''crazy'' boje, koje su vrlo intenzivne i vi to znate da nosite. Privlačite pažnju pojavom, ali imate stila da ipak sve ukopite, jer to ste vi.

RIBE

Srebrni tonovi vam najviše pristaju. Volite šljokice u toj nijansi i na kapcima one dominiraju. Vašim usnama je dovoljan bezbojni sjaj i rumenilo nešto intenzivnije roze.

Izvor: zena.tvbest.rs

Pogledajte još