BEZ SUMNJE Zaljubljeni ste kad…

Ponekad je teško reći da li je reč o činjenici da je seks neverovatno dobar, nastupu privremenog "ludila" ili je ipak ljubav u pitanju… Ako ni sami ne znate šta vas je snašlo, evo nekoliko znakova koji kažu - zaljubljeni ste.

Bacite pogled na neku od čuvenih lista najseksepilnijih muškaraca, i svi su vam "onako"? Biće da vidite i želite samo tog jednog s kojim ste u vezi.

Ne samo da pristajete da se bavite njegovom omiljenom aktivnošću (koju inače mrzite) nego se radujete tome? Fudbal odjednom postaje neviđeno zabavan?

U vama se budi zaštitnica i spremne ste da se posvađate i sa najboljom drugaricom ako samo ga samo spomene u kontekstu koji nije super-pozitivan? "Suviše opušten?! Kako to misliš 'suviše opušten'?! I šta to uopšte znači?! Duhovit je i neopterećen banalnostima. I daj da pijemo tu kafu." Zvuči poznato?

Svaka vesela pesma koju čujete je - baš po vašoj meri?

Ulogujete se na Facebook i čak i ne bacite pogled šta ovih dana radi super frajer iz srednje škole, sa kojim ste prijatelj?

Nađete način da ga pomenete hiljadu puta dnevno, za ručkom sa roditeljima, na kafi sa drugaricom, kod frizera? Uvek? I da li ste već pomenuli da je imao slatku kucu koja je pobegla kad je imao 12 godina, i kako je još tužan zbog toga?

Kad on ostavi pastu za zube bez poklopca, to je nekako slatko? Jeste, stvrdne se pasta, a malo i iscuri, pa se umaže sve okolo, ali na neki simpatičan način…

Zamalo da kažete "ono" jednom ili dva puta. Kako kad vam je našao onu muziku koju volite, a njega uopšte ne interesuje, ali se potrudio zbog vas? Ili kad je prešao pola grada po pljusku samo da bi se šetao sa vama pola sata? Pa, možda je vreme da to glasno kažete. Zaljubljeni ste.

Izvor: mondo

Pogledajte još