ISPUNIO JOJ ŽELJU Skoro pet godina čekala da upozna svog omiljenog pevača

Jedan od retkih koji ima zaista mnogo fanova među najmlađima jeste Boban Rajović.

Internet je preplavljen video snimcima najmlađih koji pevaju njegove pesme, pišu mu poruke, nadaju se da će ga jednoga dana upoznati.... Čak je jedna devojčica nekoliko godina zaredom pisala Deda Mrazu kako je njena božićna želja da ''već jednom upozna Bobana Rajovića''

Za sada ova želja nije ispunjena, ali da će se potruditi da održi obećanje i više vremena posveti najmlađima Rajović je dokazao prošlog vikenda.

On je nastupao u Austriji, nedaleko od grada u kojem žive sestre Leila (9 godina) i Minela (5 godina) koje ga prosto obožavaju. Leila je sa samo tri godine pevala skoro sve njegove pjesme, i sve oko sebe ''terala'' da po celi dan slušaju i gledaju samo Bobana.

Leila je skoro pet godina strpljivo čekala dan kada će upoznati svog omiljenog pevača, a njena mama Beisa se potrudila da joj tu želju i ispuni.

S obzirom da su Leila i Minela još uvek male za odlazak u diskoteke i klubove, mama je zamolila Bobana da izdvoji par minuta za njih pre povratka u Srbiju.

(old_image)

Iako zatrpan obavezama oko nove pesme, projekta ''Kafanski fakultet'' snimanja spota i ostalih obaveza Boban je sa zadovoljstvom izdvojio par sati za, kako on kaže, dve slatke princeze.
One su mu, presretne, pevale njegove pjesme, crtale, ali i poklonile ''merci'' bombonjeru i plišanog pingvina.

''Zaista sam uživao. Neverovatno je da one sa tako malo godina znaju toliko mojih pesama! Neka mi ne zamere stariji, ali deca su moja najdraža publika. Njih ne možeš folirati, deca su iskrena i ako oni nekoga prihvate to znači da taj neko zaista ima to nešto posebno, iskreno i vredno. Mene svaka poruka najmlađih i najslađih fanova čini neizmjerno srećnim, samo mi je žao što u svakodnevnoj jurnjavi nemam vremena da se družim sa svima njima ali potrudiću se maksimalno da ih upoznam i posvetim im pažnju...'' - rekao nam je Boban.

Pogledajte još