Pazite kome dobacujete na ulici, jer može da vam se desi ovo!(VIDEO)

U Peruu u TV šou snimljeno je kako sinovi na ulici dobacuju za svojim majkama. Naime, reč je o eksperimentu su se uključile dve mame čiji su sinovi dobacivali na ulici.

TV ekipa ih je maskirala - stavila im perike, našminkala i sredila a onda su prošle kraj svojih sinova na ulici kako bi proverile njihovu reakciju.

U prvom slučaju sin je bio s prijateljem i kad se mimoišao s majkom prokomentarisao je "fine gaćice", što ju je navelo da se s njim suoči.

Skinula je sunčane naočare i obrušila se na njega, a mladić je tada shvatio da je dobacivao majci. Rekla mu je da je prostačina i da ga nikad nije učila da se tako ponaša prema ženama. Toliko se naljutila na svog sina da je u jednom trenutku skinula torbu s ramena u počela da ga udara.

U drugom slučaju, majka u zelenoj haljini prošla je kraj sina koji joj je doviknuo: "prasica". Besna majka skinula je periku i na njega sasula salvu uvreda. On joj je bespomoćno govorio da prestane, a onda je čak tvrdio da je nije on rekao već muškarac iz obližnjeg automobila. Ipak, izvinio joj se pre nego što je otišla.

Video završava s porukom da bi muškarci konačno trebalo da počnu da poštuju žene. Naime, istraživanje je pokazalo kako je 7 od 10 žena na ulicama Peruanskog glavnog grada Lime doživelo zlostavljanje.

Izvor: kurir

Pogledajte još