PROVERITE Da li ste žena osuđena na NEUSPEH U LJUBAVI?

Uvek na drugom mestu

Žena koja se toliko trudi da ugodi svima oko sebe je uvek na drugom mestu. Muškarci ne vole ovakve žene jer imaju osećaj da nema nikakvog izazova u celoj priči. Žena koja nastoji da ugodi svakoj želji svog muškarca misli da radi dobru stvar, a zapravo ga gubi.

U potrazi za srodnom dušom

Žena koja idealizuje ljubav i očekuje da sve bude kao u filmu vrlo će često nailaziti na razočaranje. Svaku će manu potencijalnog dečka pretvoriti u veliki problem zbog kojeg ne mogu biti zajedno, i baciti se na potragu za nekim drugim.

Kraljica drame

Žena koja od muve pravi slona nikada nije privlačna muškarcima, pogotovo ne onima koji žele normalnu, stabilnu vezu. Ovakve žene su često i ljubomorne, a dramatizovanje je samo način da privuku pažnju na sebe.

Druga majka

Kaže se da svaki muškarac u ženi traži svoju majku, što je možda istina u nekom segmentu, ali muškarci definitivno ne žele da buduu vezi sa ženom s kojom se osećaju kao da još uvek žive s mamom. Konstantno prigovaranje i tretiranje muškarca kao da im je sin čini ovakve žene poprilično nepoželjnima za vezu.

Izvor: Index.hr

Pogledajte još