IMAŠ PRIJATELJA S POVLASTICAMA? Pravila koja ćete spasiti slomljenog srca!

0

Seks… I to ne bilo kakav, već seks sa prijateljem, onako bez obaveza… Naizgled bezazleno, čisto zadovoljstvo. Velika greška, ukoliko ne poštujete izvesna pravila bićete povređeni ili on ili vi…

1. Budite iskreni

Ovaj odnos temelji se na obećanju da se radi samo o seksu. Ako u bilo kojem trenutku pomisliš na nešto više, razgovaraj s njim inae te čeka slomljeno srce.

2. Koristite kondome

Znamo da se čini kao nešto što ne moramo napomenuti, ali nije loše ponoviti. Seks je divna stvar, a ako želite da ostane divna (bez dece i/ili polnih bolesti), kondomi su vaš prijatelj. I nema veze što se znate dugo, što mu verujete- KONDOM GLAVU ČUVA!

3. Nemojte biti ljubomorni

Ovo je veći problem ženama nego muškarcima, jer se većina žena emotivno veže za muškarca s kojim ima seksualni odnos. Ljubomora je neprijatelj svake veze, čak i one koja je neobavezna.

4. Nemojte se maziti

Posle seksa je lepo ušuškati se u zagrljaj osobe koju volite, ali… Ali to nije slučaj I sa seksom, odnosno ponašanjem nakon istog sa prijateljem. Podsećamo vas, vas dvoje se ne volite, a sve je stvar seksa koji je jaaaaaako dobar- TAČKA!

Izvor: Index.hr


Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.