JEZIV ZLOČIN: Nožem izbola sestru bliznakinju zbog ljubomore!

Sara Grković (22), model iz Hrvatske, sinoć je napala svoju sestru Dajanu kuhinjskim nožem, kojim joj je nanela teške povrede.

Kako pišu hrvatski mediji, sestre su se posvađale zbog dečka koji im se sviđao. Dajana je, ispostaviće se nesmotreno, započela vezu sa njim, a Sara to, očigledno, nije odobravala.

Prema rečima njihovih komšija, dve sestre koje žive sa majkom, uvek su bile izuzetno lepo vaspitane. Oni koji ih poznaju kažu da je bilo skoro nemoguće razlikovati ih fizički, ali i da su ih retko viđali zajedno.

– Iako su živele na istoj adresi, vodile su odvojene živote. Od kad im je majka otišla da radi u Nemačkoj, malo su bile raspuštene, ali ne toliko da pomislimo da je ovako nešto moguće – objašnjavaju komšije lepih sestara.

Uprkos tome što su obe prelepe i to bukvalno podjednako, sestre su oduvek bile ljubomorne jedna na drugu.

– Ne verujem da su zavidele drugim ženama na izgledu, ali su se međusobno stalno takmičile. Sa ocem dugo nisu u kontaktu i nikada njihovoj majci nije plaćao alimentaciju, tako da su u poslednje vreme bile prepuštene same sebi – navodi jedan od porodičnih prijatelja.

Diana se nalazi u bolnici, gde se lekari bore za njen život.

( Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Pogledajte još