Horoskop za 04. februar

OVAN
POSAO: Danas možete imati više sreće nego prethodna dva dana. Moguće je da nećete imati toliko obaveza pa se pored svega možete malo i opustiti.
LJUBAV: Lepršavi ste, dobro raspoloženi i zračite svojom energijom privlačeći osobe suprotnog pola. Dan je veoma dobar za flert, poznanstva… Ako ste u vezi uživaćete u nežnostima sa partnerom.
ZDRAVLJE: Vodite računa o krvnom pritisku.

BIK
POSAO: Tokom dana ćete imati dosta obaveza i možete biti preopterećeni poslom, samim tim Vam nedostaje koncentracije. Organizujte se malo bolje.
LJUBAV: Primetili ste neku osobu o kojoj razmišljate tokom celog dana. Opijeni zanosom, zauzeti pripadnici ovog znaka će biti u velikom iskušenju.
ZDRAVLJE: Nema većih problema, ali povedite računa o ishrani.

BLIZANCI:
POSAO: Trčite na sve strane, preopterećeni time da ništa ne propustite mogli biste da izostavite slučajno neku važnu obavezu. Napravite spisak prioriteta i vodite se time, ne rasipajte svoju energiju.
LJUBAV: Kao da i ne primećujete priliku koju bi Vam mogao dati neki šarmantan Lav. Ako malo zastanete možda i shvatite ko je sve danas pokušao da flertuje sa vama.
ZDRAVLJE: Vodite računa o infekcijama disajnih puteva.

RAK
POSAO: Mesec sa Jupiterom u Vašem drugom polju može da Vam da dobru priliku da svoj rad, bez mnogo muke unovčite. Iskoristite svoje adute.
LJUBAV: Preterano ste emotivni pa Vas lako mogu povrediti i najmanje kritike od strane partnera. Na kraju dana će se ipak sve dobro završiti.
ZDRAVLJE: Dobro. Ne bi trebalo da bude nekih većih problema.

LAV
POSAO: Imate mnogo obaveza ali ne i volje za radom. Radije biste uživali. Tokom dana ćete pokušati da izbegnete sve ono što smatrate suvišnim poslom.
LJUBAV: Gde god se okrenete vidite priliku za flert. Danas je idealan dan da uđete u novu vezu ili avanturu. Ako imate partnera provedite dan sa njim.
ZDRAVLJE: Moguće su prolazne glavobolje.

DEVICA
POSAO: Prilično ste nervozni i užurbani pa Vam sada i najjednostavniji zadatak deluje komplikovano. Ne preuveličavajte probleme nego se bez tenzije suočite sa njima.
LJUBAV: Partner obigrava oko Vas, a Vi biste radije spavali ili čitali knjigu. Ne budite brzi na jeziku jer ćete se kasnije kajati.
ZDRAVLJE: Zbog nervoze, problemi sa probavom.

VAGA
POSAO: Ne verujete Ribama u svom poslovnom okruženju. Radije ćete uzeti neki posao na sebe nego ga prepustiti osobi u koju nemate poverenja. Postižete sve na vreme.
LJUBAV: Puni ste elana i dan je veoma dobar za neko novo poznanstvo. Ako ste se već zaljubili danas će Vam ta osoba pružiti svu pažnju koju želite.
ZDRAVLJE: Moguća je osetljivost kože, alergije.

ŠKORPIJA
POSAO: Dobrom poslovnom taktikom biste mogli da nadjačate konkurenciju. Iako to nije tipično za Vas, laganim koracima i dobro promišljenim, ćete postići uspeh na duže staze. Primetiće Vas.
LJUBAV: Malo ste nestabilni na polju emocija, niste sigurni šta želite. Dan je dobar za afere i tajne veze, ali da li je to dovoljno da budete srećni? Ne ispunjavajte emotivnu prazninu alkoholom.
ZDRAVLJE: Moguće su upale, pad imuniteta, nemojte da se forsirate nego odmarajte.

STRELAC
POSAO: Sve ide po planu i svoj deo posla ste uradili korektno. Blizanci i Vodolije Vam mogu biti od pomoći da svoje ideje brže realizujete.
LJUBAV: Više Vam je do druženja nego do ljubavi. Spojite lepo i korisno pa izađite negde zajedno sa partnerom i svojim društvom.
ZDRAVLJE: Ne preterujte sa hranom.

JARAC:
POSAO: Niste baš zadovoljni razvojem situacije. Nemojte odmah da predviđate negativne ishode nego pronađite grešku. Moguće je da neke stvari danas jednostavno nisu bile u Vašim rukama.
LJUBAV: Sa dovoljno samopouzdanja možete imati uspeha kod suprotnog pola. Ako ste u braku, odnos sa partnerom je stabilan i osećate se sigurno.
ZDRAVLJE: Konstantni bolovi u leđima i predelu vrata.

VODOLIJA
POSAO: Sa poslovnim saradnicima i šefovima danas imate dobru komunikaciju. Bićete zadovoljni novom saradnjom koja Vam može biti ponuđena. Dobar dan za Vas!
LJUBAV: Imate želju da svom partneru posvetite punu pažnju, ali možete naići na neki nesporazum u komunikaciji. Iz najbolje namere možete napraviti grešku.
ZDRAVLJE: Sasvim dobro.

RIBE:
POSAO: Puni ste energije i želite sve velike planove da ostvarite odjednom. Nije baš sve isto u teoriji kao u praksi, pa ćete malo duže ipak čekati da svoj rad naplatite.
LJUBAV: Posvećenost partneru i pažnja koju dobijate će Vas opustiti. Iskoristite dan za uživanje, ali bez preterivanja.
ZDRAVLJE: Moguć je umor, potreban Vam je dobar san i relaksacija.

Pogledajte još