Uzbudljive SEKSI IGRE: Iznenadite ga sa dlakama!

Zašto bismo uvek bile poput devojčica?

Ako se s partnerom neko vreme ne vidite jer recimo još ne živite zajedno, onda imate izvrsnu priliku za da sprovedete u delo naš savet koji u vaš seksualni život može uneti ponešto dodatnog uzbuđenja.

Jednostavno prestanite da se brijeti i rezultati će biti već veoma brzo vidljivi. Idealno je da se ne vidite barem koju nedelju, jer vašem iznenađenju ipak treba neko vreme za pripremu.

Na raspolaganju imate više mogućnosti: Možete pustiti crticu, trakicu, ili još bolje veći trougao, a može čak i potpuno celu prirodnu vaginu.

Predlažemo barem veći trougao kako bi iznenađenje zaista došlo do izražaja jer se vaš partner na raznorazne crtice na vašoj vagini zasigurno već navikao pa neće biti niša posebno. Suština je u što većem broju i gustoći dlaka koje će vas učiniti pohotnijom ženom. Ženom u pravom smislu reči. Divljom ženom koja tamo dole više neće izgledati kao mala devojčica.

Ako mu se dlake budu svidele, pustite ih još više!

(old_image)

Ako vaše iznenađenje bude postiglo svoj cilj i ako vaš partner bude oduševljen promenom, na sledeći susret dođite još dlakavije. Zašto biste se uopšte brijali ako ste videli da su ga dlake uzbudile.

Pustite ih da rastu još više pa tamo dole priuštite podosta prirodan izgled.

Naravno, bez preterivanja, što znači da ipak brijete bikini zonu i stidne usne te da dlake pustite samo na Venerinom brežuljku.

Na ovakav ćete mu način zapravo ponuditi dvostruki užitak. Jedan deo vaše vagine će ostati gladak i obrijan, a drugi dlakav i prirodan. Tokom pauze na poslu možete o tome razgovarati preko telefona ili putem sms poruka u kojima mu govorite koliko divlje ga vaša dlakava vagina čeka te da je dlakava samo za njegovog mališu.

To će ga bez imalo sumnje uzbuditi pa će i on od sada u svojoj glavi imati pomisao na vaše dlake. Prednost dlaka je naravno ta da ih možete odmah ukloniti, dakle, kada više ne budu odgovarale, kada sve skupa postane nezanimljivo i kada bude vreme za ponovnu promenu, možete se ponovo obrijati.

Izvor: intimate

Pogledajte još