OVO je najotkačeniji voditelj u Srbiji: Svi Uroševi biseri

“Ovo jutro počinjemo sa sisama, ali sa sisama koje svaki pravi stočar voli da vidi i koje stvarno nešto znače. To su krave sa vimenima, ne možemo reći sa grudima, zbog toga što to kod njih - u Holandiji, nije smešno. Kod nas neko stavi reklamu s tim nekim “aparatima” koje privlače neki broj ljudi, ali tu nema praktičnih vrednosti. A ovde ima. Ovo je prava priča: krave, junice, šampionke... Ovakve sise nama trebaju u Srbiji što bi se reklo! Da dođe takva genetika iz Holandije, bila bi tu gusta borba”, ispričao je u dahu Davidović u najavi priloga.

U aprilu prošle godine, u vreme kad je grad harao Srbijom, Uroš je potkačio Upravu za vanredne situacije MUP-a Srbije.

“E tako je Uprava za vanredne situacije MUP-a Srbije kupila prošle godine,da li 20, da li 30 micubišija “pajera”, jer njihove nežne guze ne mogu da sednu ladu “nivu”, kao sav normalan svet, nego moraju da sednu u micubiši.I kad dođu kod onih unesrećenih kojima je grad potukao pšenicu ili kukuruz, ovako iz limuzine mogu da im mahnu. Dakle, kupili su “pajere”, kupili su limuzine, a nemaju protivradne rakete. Zvali su nas strelci, nula, nula je broj protivradnih raketa na mnogim stanicama”, rekao u jednom dagu Davidović.

U januaru 2013, kada je emisija “Dobra zemlja, umesto u osam kao svake nedelje, počela u sedam rekao: “Poštovani gledaoci dobro jutro. Ovu emisiju smo počeli malo ranije zbog tenisa. Tako da, nekome tenis, a mi dobismo ono što se rimuje s tenisom. Idemo dalje, pričamo o poljoprivredi”.

Pogledajte još