ISPOVEST PUTNIKA IZ LASTINOG AUTOBUSA: Vladala je panika, gledali smo kako da se izvučemo!(VIDEO)

Dragan Bijelić i Jovan Majstorović, foto: prtsc HRT4

Autobus srpskog prevoznika "Lasta" koji je saobraćao na relaciji Split-Beograd prevrnuo se rano jutros u Hrvatskoj. U nesreći je povređeno 12 osoba, od koji je bilo troje dece. Preživeli putnici ispričali su kako je došlo do prevrtanja autobusa.

Jedan od putnika u autobusu Dragan Bijelić izjavio je hrvatskim medijima da je vozač iznenada izgubio kontrolu nad autobusom, kada je došlo do izletanja i prevrtanja.

“ Ja sam spavao i probudio sam se kada se autobus prevrnuo. Ljudi su vikali i vladala je panika. Ustao sam sa sedišta i krenuo sam da pomognem ostalim putnicima .Gledali smo samo kako da izađemo iz prevrnutog autobusa, ispričao je hrvatskim medijima Jovan Majstorović putnik iz prevrnutog autobusa.

Podsetimo autobus saobraćajnog preduzeća "Lasta" rano jutros oko 3.30 sati prevrnuo se na auto-putu Zagreb- Lipovac kod mesta Popovača. Autobus je saobraćao na redovnoj liniji Split- Beograd, kada je izleteo sa puta i prevrnuo se.

U ovoj nesreći je povređeno 13 putnika, koji su prebačeni u sisačku bolnicu, a četiri osobe u Popovači čekaju autobus sa kojim će nastaviti putovanje prema Beogradu.


Izvor: kurir

Pogledajte još