ŠOKANTNO: Pedofil pojeo devojčicu

Posle nekoliko meseci dopisivanja, mlada Amerikanka je odlučila da prihvati poziv za viđanje Džozefa Eligena. Kako su imali zajedničkog prijatelja, a uz to su lepo ćaskali, nije bilo razloga da se ne upoznaju licem u lice, verovala je Kristina.

Umesto dvadesetogodišnjaka s kojim je trebalo da se nađe, pred njom se pojavio sredovečni muškarac. Kad se povratila od prvobitnog šoka, Kristina je pokušala da se izvuče sa sastanka. Bilo je kasno. Džozef je iskoristio njenu nepažnju, onesvestio je i ubacio u prtljažnik svog automobila u kojem je provela narednih 12 sati dok nisu iz Kalifornije stigli u njegov dom u Mičigenu.

Devojka je bila preplašena prvih nekoliko dana. Njen "drug" je postao njena najgora noćna mora. Bila je zaključana u podrumu u koji se on silazio da je seksualno zlostavlja.
Uprkos tome što je njen nestanak prijavljen sutradan pošto se nije vratila iz izlaska, policija je bila nemoćna. Njeni prijatelji nisu znali s kim je išla da se vidi te noći kad je nestala.

U potrazi za drugom nestalom devojčicom, policija je upala u Eligenovu kuću u kojoj je zatekla užasavajući prizor: poremećeni pedofil je jeo delove tela nesrećne Kristine.
Prema policijskom izveštaju, psihopata je bio serijski silovatelj devojčica, koje bi posle nedelja iživljvanja ubijao, a njihovo meso jeo.

Nadlanu

Pogledajte još