TRAGEDIJA Devojčica se najverovatnije obesila u igri!

Motiv samoubistva učenice četvrtog razreda osnovne škole iz sela kraj Bora nije poznat. Istraga sumnja da je reč i o tragičnoj igri.

- Deo obdukcije je utvrdio da devojčica nije ubijena i stavljena na vešala. Na telu nema nijednu povredu, nije deflorisana, a utvrđeno je i da motiv nije bilo vršnjačko ili seksualno nasilje - kaže za „Blic“ Sonja Milićević, zamenik višeg tužioca u Zaječaru, koja je i obavila uviđaj.

Majka je odmah pokušala da pomogne svojoj ćerki, ali nažalost, nije uspela. Otac sumanuto projurio automobilom kroz selo nakon što je čuo tragične vesti - See more at: /pocetna/info/hronika/JEZIVO-Devojcica-11-rekla-majci-da-ide-da-lakira-nokte-a-onda-se-obesila.a-258357.866.html#sthash.Gjo28IAo.dp

Pre smrti, devojčica se igrala sa dedom i babom.

JEZIVO Devojčica (11) rekla majci da ide da lakira nokte
Majka je odmah pokušala da pomogne svojoj ćerki, ali nažalost, nije uspela. Otac sumanuto projurio automobilom kroz selo nakon što je čuo tragične vesti

- Ništa nije pokazivalo da će da presudi sebi. Ko je mogao da nasluti... Igrali smo karte i šalili se. Onda je otišla u sobu. Još mi odzvanja krik snaje kada je pronašla našu mezimicu - jedva od bola govori devojčicin deda.

Tragedija se dogodila tako što je devojčica od najlona kojim se vezuje slama, takozvanog rufija, napravila omču i zakačila je na jednu od kuka zabodenih u plafon kuće napravljene od blata.

- Devojčica se popela na krevet i omču stavila na svoj vrat. Njeno telo je visilo tek nekoliko centimetara od poda tako da postoji pretpostavka da je ona čak htela da se našali sa babom i dedom jer je mislila da će moći nogama da dohvati pod. Ako se sve tako odigralo, onda se devojčica uspaničila kada je shvatila da ne može da stane na pod, a omča ju je sprečila da pozove pomoć - objašnjava naš sagovornik.

Učenica ni poslednjih dana nije bila depresivna. U porodici je sve skladno funkcionisalo.

Izvor: blic

Pogledajte još