TAJČI OTKRILA TAJNU Zašto je najveća ex-yu zvezda otišla u Ameriku na vrhuncu slave?

0

Pevačica koja je devedesetih godina Hrvatsku zamenila životom u SAD-u, Tatjana Matejaš Tajči, tamošnjim medijima otkrila je sve o dugogodišnjoj borbi s depresijom i anksioznošću, i o razlogu zbog kojeg je otišla u Ameriku na vrhuncu popularnosti.

Tajči je istakla kako se godinama borila sa depresijom.
Nekoliko godina je trajala faza depresije. Uz razgovore sa psihoterapeutom, puno sam čitala, okružila sam se ljudima zdrave, čvrste vere i pozitivnih misli. Radila sam na sebi, to je jedino rešenje – priznala je Tajči koja je dala naslutiti da je jedan od razloga preseljenja bila nesrećna ljubav.

Nesrećne ljubavi se dogode samo onda kada ne poznajemo ljubav prema životu koji nam je dat. Tek kad prihvatimo tu ljubav u sebi, onda možemo srećno voleti i prihvatiti da smo voljeni – kazala je Tajči koja tvrdi kako ju je njen suprug Metju osvojio svojom hrabrošću, čvrstom verom, avanturističkim, kreativnim i totalno slobodnim duhom, kao i poljupcem.

Tajči i njenom suprugu bračni savetnik pomaže da podignu kvalitet braka na viši nivo, a najdragoceniji savet koji je od njega čula jeste da treba menjati sebe jer tako utičemo na promene životnih situacija i odnosa sa ljudima oko nas.

Promena koju želimo u braku ili svetu mora se prvo dogoditi u nama samima. Naučila sam i odličan način komuniciranja koji se pokazao kao vrlo efikasan u mom braku – tvrdi Tajči koja je kazala i kako je s najboljom prijateljicom iz srednje škole ostala vrlo bliska.

Imam i nekoliko divnih prijateljstava s fanovima sa kojima sam se posebno zbližila poslednjih nekoliko godina zahvaljujući internetu – kazala je Tajči koja će se nakon duže diskografske pauze ponovo predstaviti publici.

Pogledajte i poslušajte

Izvor: jutarnji.hr/blic

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.