DETALJI SVIREPE SAČEKUŠE: Izrešetana supruga narkodilera

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao 021, na nju je u Karađorđevoj ulici kod broja 46 iz kalašnjikova pucao za sada nepoznat muškarac dok je sedela u pasatu.

Iako nije potvrđeno, napadač je nakon što je pucao u automobil, seo u vozilo bele boje i pobegao u pravcu Novog Sada, zbog čega su policijske patrole prvo vreme nakon pucnjave krstarile gradom.

Nezvanične informacije 021 govore i da je žena vrlo moguće greškom bila žrtva sačekuše jer je supruga Ljube B. koji je prema policijskim podacima povezan sa trgovinom narkoticima i na koga je prošle godine pokušan atentat. Sa njim ima dvoje dece.

Naime, stakla na pasatu su zatamljena pa policija ne zna da li atentator nije dobro video ko je u kolima. Druga opcija je da je pucano na nju kao upozorenje.

Ivana je zadobila teške povrede glave i u životnoj opasnosti je, saznaje 021 u Kliničkom centru Vojvodine. Nakon operacije, biće smeštena u intenzivnu jedinicu Urgetnog centra, pod stalnim nadzorom lekara.

U Sremskoj Kamenici tokom prepodneva je više sati trajao policijski uviđaj zbog čega je saobraćaj bio blokiran. Policija je samo saopštila da je obavila uviđaj i da je tužilac ovo delo kvalifikovao kao teško ubistvo u pokušaju. (Ž.B.)

Pogledajte još