Perc: Spremite se za superlativni tehno u Svemiru

Perc, koji će u petak nastpiti na splavu Svemirska kafana, važi za jednu od ključnih ličnosti globalne tehno scene. Kritika njegove mikseve opisuje kao fuziju modernog tehno zvuka i znalački probranih traka “predaka”, odnosno “superlativni tehno” što dokazuje i njegov prošlogodišnji album “The Power And The Glory”, za koji su i kolege i ljudi iz struke rekli da je brilijantan.

(old_image)

- Pravim nešto blisko tehnu, ali nadam se bar malo zanimljivije od većine onoga što danas prolazi kao tehno. Radim to jer volim da pravim muziku, volim da omogućim drugima da je prave i izdaju i volim DJ-ing. Ali najviše zato što me užasava kada vidim da muzika koja mi je grozna prolazi odlično, pa umesto da sedim i slušam loše stvari borim se protiv toga muzikom u koju verujem - kaže Perc.

Perc vodi svoj label Perc Trax, a ne treba ni spominjati da je nastupao u svim bitnim svetskim klubovima kao što su slavni Berghain, Fabric, Cocoliche u Buenos Airesu, Space Ibiza, Tresor, Unit Tokyo… Percova baza fanova svakim danom sve više raste, što će se verovatno desiti i u petak (6. febraura) kada će nastupiti na Svemirskoj kafani. Kao poklon svim iskrenim tehno fanovima, ulaz je slobodan do 2.30 sati, dok će se posle naplaćivati 500 dinara.

Pogledajte još