Jupiter: Uzdizanje od sutra u bioskopima

Rediteljski par Wachowski Vam predstavlja novu svemirsku operu JUPITER: UZDIZANJE

Radnja filma, centrirana je oko mlade Jupiter Dzouns (Mila Kunis) i Keina Vajsa (Čejni Tejtum) , intergalaktičkog ratnika. Njih dvoje zajedničkim snagama boriće se za sudbinu planete i njenih stanovnika.

Od autora Matriks trilogije stiže još jedna spektakularna naučnofantastična priča koja će od sutra osvojiti domaće bioskope.

Jupiter Džouns je rođena pod zvezdanim nebom i sa znacima koji su predviđali da je predodređena za velika dela. Ali, u stvarnosti, sada odrasla Jupiter je obična čistačica. Stvari se menjaju kada genetski modifikovani bivši vojnik Kejn dođe na Zemlju sa namerom da je pronađe. Jer, njen genetski kod govori da se radi o osobi koja može poremetiti ravnotežu u svemiru...

Film krasi spektakularna raskoš fotografije. Ekipa je za potrebe ovog filma razvila sistem „PanoCam”, rig od šest kamera koje se postavljaju na helikopter kako bi se snimile grandiozne panorame, koje kombinovane sa vrhunskom animacijom daju utisak slike veće od života.

U ulozi Jupiter Dzouns i vojnika Kejna Vajsa pojavljuju se Mila Kunis i Čejni Tejtum, najpopularniji glumci mladje generacije Holivuda, lik zlog Balema ovekovečio je Edi Redmejn.

Pored Kunisove i Tejtuma u filmu igraju: Šon Bin, Vanesa Kirbi i Teri Gilijam.

Film u domaće bioskope dolazi 05.februara.

Pogledajte još