Naježićete se: Potresni oproštaj od Marine Janović

ČEKALA GA KAZNA VLADIMIR Krstin je osuđivan za nasilničko ponašanje i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti, i trebalo je da ide na izdržavanje kazne. - U Kovinu ga znaju kao prekog momka. Bio je visok dva metra, krupan, sav u mišićima. Znao je da postroji celu kafanu, pa čak i policajce. Napravi račun, ode i ne plati. Niko mu ništa nije smeo - kaže naš izvor.

Zvanične rezultate obdukcije očekuju Policijska uprava Pančevo i policijska stanica u Kovinu i tek kada oni budu potvrđeni, tužilac u Smederevu moći će da zatvori slučaj. To bi rešilo i sve spekulacije koje su se pojavile u vezi sa tragedijom i smrću mlade devojke, posle prijave njenog nestanka. Sumnje su potkrepljenje saznanjima da je viđena u gradu sa problematičnim i opasnim Vladimirom Krstinom.

Ono što se zasad sigurno zna jeste da su pre nesreće svratili na benzinsku stanicu u Kovinu. Kako je ispričao radnik na pumpi, Vladimir Krstin, koji je na istoj pumpi držao kafanu, uzeo je samo cigarete i žvake, prenosi Novosti.

Gde i kada su se te noći Krstin i devojka sastali i gde su bili, teško je saznati, jer Marinina rodbina odbija svaki razgovor sa novinarima.

Saznajemo da je Vladimir, inače poznat po sukobima sa zakonom, imao iste noći okršaj sa nepoznatim osobama u jednoj kovinskoj kafani. Navodno, pretio je izvesnim mladićima ubistvom. O tome je obaveštena i policija.

- Kod Krstina posle nesreće, međutim, nije nađeno nikakvo oružje, a u džepovima je imao samo sitan novac - kaže izvor “Novosti” blizak istrazi. - Zato se još ne isključuje mogućnost da je stradao tokom bekstva.

Njene prijatelje je jako potresla vest o njenoj pogibiji. Na njenom Fejsbuk profili ostavljaju komenare i oproštaje se od nje.

(old_image)
(old_image)

Pogledajte još