Koncerti Kings of Leon i Linkin Parka na MTV kanalu

Braća Followill Caleb, Nathan, Jared i Matthew, koji čine bend Kings of Leon i rokeri iz Kalifornije, Linkin Park, nastupili su u junu prošle godine na Rock am Ring festvalu. RaR je najveći nemački festival na koji dođe i po 80.000 fanova muzike sa svih strana planete. Prvo izdanje održano je davne 1985. i trebalo je da bude događaj koji će se samo tad održati, ali zbog velikog uspeha i 75.000 posetilaca odlučeno je da postane godišnji festival.

Od tad mu raste i posećenost i popularnost, a privlači najslavnije izvođače sveta. Ipak, nakon 24 godine, 2014. je trebalo da bude poslednja godina festivala u svom trenutnom domu, na Nurburgring trkalištu. Ali to svakako nije kraj puta jer organizatori već traže novo mesto za festival 2015. Za odlazak u velikom stilu s ove istorijske lokacije, line-up Rock am Ringa 2014. imao je neviđene nastupe uživo, uključujući rok gigante Iron Maiden, Kings of Leon, Linkin Park i Metallicu.

MTV World Stage vam je obezbedio kartu u prvom redu na koncertima bendova Linkin Park i Kings of Leon. Pojačajte i uživajte!

Pogledajte još