Dupla MTV premijera: Elemental i Sassja ft. Remi

MTV Premijera, u ponedeljak od 20 časova, donosi nove spotove sastava Elemental za numeru „Goli i bosi“, i video za pesmu „Etikete“ koju u duetu izvode Sassja i Remi.

Nakon nekoliko meseci zatišja u medijskom prostoru, stižu nove vesti od Elementala! Dok ekipa iz benda marljivo radi u prostoriji za probe i priprema novi album, odlučili su da počaste fanove novim spotom i singlom „Goli i bosi“. „Ova pesma je nastavak pozitivne filozofije benda. Ona je oda za mlade ljude širom celog Balkana kojima Elemental još jednom ponavlja da će sve biti u redu. Uprkos tome što i dalje svi živimo iz dana u dan, stihovi pesme su ovde kako bi vas podsetili na snagu koju nosite u sebi i vratili vam osmeh na lice,“ poručili su iz benda.

Brigu oko spota za „Goli i bosi“ Elemental je prepustio ekipi iz C47 Filma, reditelju Marku Milovcu i snimatelju Ivanu Zadri, koji su već radili spotove za pesme „Prokleta ljubav“ i „Bolji si“, koji je bendu obezbedio nominaciju za ovogodišnju nagradu Porin u kategoriji najbolji spot.

(old_image)

Drugi video, koji će premijerno biti prikazan u okviru MTV Premijere, pripada Sanelu Halilović, koju znate pod umetničkim imenom Sassja. Nju često nazivaju i „ženom Fm Jam-a“ od kada je postala deo ove kultne tuzlanske ekipe koju, između ostalih, čine Edo Maajka, Frenkie, DJ Soul i drugi.

Sassja je nedavno bila gost ekipi iz Elementala u Zagrebu i tada je sa Remi snimila video spot za njihovu zajedničku pesmu „Etikete“. Ova numera govori o predrasudama s kojima se pripadnice nežnijeg pola često susreću, ali i svaki čovek ponaosob. Ljudi vrlo lako „lepe etikete“ ne želeći da ostvare intelektualni napor da bi prihvatili međusobne razlike. U ovom je singlu fokus kritika društva kroz diskriminaciju žena, ali dok slušate singl, ne čujete ogorčenost već zarazne beatove i tekstove zbog kojih Sassja već sad ima hiljade obožavatelja u celoj regiji.

Mlada tuzlanka je završila studije farmacije, potpisala je ugovor s diskografskom kućom Menart, a sredinom marta objaviće svoj prvi album pod nazivom

„Taktički Praktično“. Na prvencu joj gostuju Frenkie, Remi, Who See, dok su od produecenata zastupljeni Koolade, Kantriman, Billain, Jah Billah, Fokus i Max Rubadub. Sassja važi za jednu od najautentičnijih ženskih MC-jeva koje danas rade na prostoru bivše Jugoslavije, a njenoj posebnosti doprinosi sklonost ka eksperimentisanju sa različitim žanrovima kao što su reggae, dancehall i dubstep.

Dok Sassja ne krene na planiranu regionalnu turneju, pogledajte je u moćnom duetu sa Remi u pesmi „Etikete“!

Pogledajte još