Bivša misica podržala Vladu Stanojevića: Stop nasilju nad muškarcima!

0

Nekadašnja mis Jugoslavije Jelena Jakovljević koja je udata za šeika Saida bin Draija, sa kojim ima troje dece, oglasila se na svom Instagram profilu i na veoma zanimljiv način prokometarisala slučaj Vlade Stanojevića koji je pretukao svoju suprugu!

Nekadašnja manekenka je ovoga puta stala u zaštitu voditelja, i istakla da je veliki problem nasilje nad muškarcima o kojem niko ne govori.

I muškarci su žrtve nasilja! Policija i sudovi ovaj problem ne shvataju ozbiljno i retko kada se stavljaju na stranu muškaraca. Ovo je trenutno aktuelna tema u Srbiji. Imam svoje mišljenje i potpuno razumem Vladu Stanojevića. Zlostavljanje muškaraca je češće nego što se misli. Iako ne postoje zvanično objavljeni podaci, oko 40 odsto porodičnog nasilja je nasilje žena nad muškarcima. Emotivno zlostavljanje nad muškarcima je ista stvar kao emotivno zlostavljanje nad ženama. Sastoji se od verbalnih napada koji čine da se osoba oseti manje vrednom i koja povređuje dostojanstvo. Pogledajte okolo otvorenih očiju, sigurna sam da ćete videti muške žrtve. Njima takođe treba pomoć. Dosta zlostavljanja, stop uvredama, stop nasilju nad muškarcima!

Foto: Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.