Mirka: Ja sam kriva što se Vujadin i ja još uvek nismo venčali!

Mirka je rekla da je kao mlađa bila veoma ljubomorna i nesigurna, imala je neki unutrašnji nemir, ali kako je rodila troje dece, postala je sigurna u njihovu vezu.

"Kada sam bila mlađa imala sam neku nesigurnost u sebi, ali kako vreme prolazi, kako su dolazila deca, postaješ sigurniji u svoj život. Kada su se pojavile njegove fotografije u javnosti, seli smo za sto i pričali šta da uradimo i želeli smo da sve ostane u porodičnom vaspitanju. Nije mi bilo prijatno jer morala sam da se pravdam prijateljima, porodici. Ali bože moj, razgovor rešava sve, ako ne može da se dogovore dve osobe, jedan desno jedan levo", rekla je glumica u emisiji "Život u trendu".

"To je problem sa fudbalerima, kada dođu u rodni grad u veoma kratkom roku žele da se vide sa svima, prijateljima, rodbinom, pa svaki dan izlaze. Tako smo se i dogovorili, kada dođe-ja smanjim izlaske, a on svakodevno izlazi jer ima malo vremena."

"Nama je život kao da jesmo u braku... Do venčanja ne dolazi pre svega zbog mene, a ne zbog njega jer on može bilo gde i kad, a ja kao i sve žene želim da to bude lepo, ali nikako da stignem od trudnoće i porođaja", objasnila je Vasiljevićeva zašto još nije stala na ludi kamen.

"Ja i Vujadin smo planirali troje dece, ali nismo baš odmah, ali zdravi smo i desilo se. Planirali smo treće dete".

"Ja se nisam definitno selila nikad. Do jula će Vujadin biti u Engleskoj, ali videćemo. Posetićemo ga naravno, jer ne bih volila da Mihajlo poraste, a da ga Vujadin ne vidi, nego samo na Skajpu, samo ne znam kada, jer moram da uskladim sa predstavama", rekla je Mirka.

I pored troje dece, Mirka ne želi da prekine svoju glumačku karijeru i u tome ima potpunu podršku svog supruga.

"Nemam želju da prekinem svoju karijeru, a Vujadin me podržava jer je takav čovek, ali i jer sam mu ja rekla da ću biti uz njega sve vreme i da ću ići sa njim u Bordo i bilo koje mesto ili selo, ali sam tražila i da ima razumevanja za moj posao kada imam potrebu da radim. Ja mogu da radim i do sedamdesetih godina, a njegova karijera se završava u 34, a mora se i o tome razmišljati", rekla je mlada glumica.

Vujadin i Mirka imaju sina Andreja (3) i ćerku Adrijanu (1), a mlada mama je krajem decembra rodila Mihajla.

Pulsonline/Nadlanu

Pogledajte još