Vikend sjajnih dečijih predstava u Teatru 78

ŠKOLA ZA MALE DETEKTIVE – subota 14.02. u 17h
IZA DUGE – nedelja 15.02. u 12h

Predstava „Škola za male detektive“ je edukativnog karaktera i interaktivna sa publikom. Mališani izlaze na scenu i glavnim akterima pomažu da savladaju sve izazove koje pred njih postavlja učitelj.

Glavni junaci ove predstave, Raša i Maša, pohađaju školu za male detektive i ovo je njihov poslednji dan u školi, kada polažu ispite. Raša je marljivo radio cele godine i spreman je za svaki ispit, za razliku od Maše koja se nije dovoljno trudila. Mališani će gledajući ovu predstavu saznati koja su pravila lepog ponašanja.

Igraju: Marija Puškarov Popović, Lazar Dubovac, Tijana Višković, Tašana Đorđević
Tekst i režija: Lazar Dubovac
Muzika: Bojana Stamenov i Žika Nikolić

(old_image)

Iza duge je zabavna i edukativna predstava koja govori o otuđenosti i činjenici da se pametna i dobra deca često povlače u sebe. Glavni junaci, Višnja i Velimir idu u istu osnovnu školu, ali se ne poznaju. Oboje se razlikuju od okruženja u kome se nalaze. Njihove avanture počinju kada se slučajno sretnu ispred jednog neobičnog cveta. . .

Tekst i režija: Marija Puškarov Popović
Igraju: Anđela Krvavac, Saša Đurašević, Milan Pajić i Marija Puškarov Popović

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 350 dinara.

Pogledajte još