SKANDAL: Tinejdž magazin uči klinke kako da odrade oral i "ručni rad" dečku

"On želi da ga oralno zadovoljim" - glasi naslov teksta/saveta u veoma popularnom časopisu Bravo.

Naime, devojčica od 16 godina postavlja pitanje:
"Četiri meseci sam u vezi sa dečkom. Jako se volimo i već smo jednom spavali zajedno. Međutim, on mi je juče rekao da bi voleo da ga oralno zadovoljim.Šta je to u stvari? Nikako ne mogu da zamislim sebe da to radim. I ni sama ne znam želim li to uopšte"

A Bravo savetnik, između ostalog, kaže: Neke momke i devojke oralni seks je zabavan, dok drugi nisu zadovoljni ovom ljubavnom tehnikom. Sve to je OK. Ako si ti ipak zaključila da ne želiš da staviš penis svog partnera u usta, onda mu to i reci. On te voli i pokušaće to da prihvati. A ako pak želiš da isprobaš oralni seks, onda uradi to na sledeći način: uzmi nežno u ruku penis tvog dečka i lagano ga obuhvati usnama. Po reakcijama tvog dečka ćeš primetiti da li mu se to sviđa. Ili ga zamoli da ti kaže šta je to što on voli. Na primer: “Želim to da isprobam, ali sam vrlo nesigurna. Molim te reci mi šta želiš da radim i šta ti se najviše sviđa!”

A danas je jedna fotografija zapalila internet. Glavni akter je, ponovo, časopis Bravo. Navodno, ovo su sporna fotografija i tekst u kome je opisano kako zadovoljiti muškarca. Sami procenite da li je ovako nešto prikladno objaviti u časopisu namenjenom tinejdžerskoj populaciji.

Nadlanu

Pogledajte još