TRAUMA Kalinić zbog saobraćajke ne seda za volan, ima svog šofera!

0

Milan Kalinić nakon saobraćajne nesreće koju je izazvao i u kojoj je teže povređeno dvoje ljudi, odlučio je da neko vreme ne vozi automobil.

Naime, voditelja je, kada je završio snimanje jedne emisije, kući odvezao vozač.

Milan je istim vozilom i došao na snimanje, a izvor blizak njemu nam otkriva da je još uvek pod traumom i da izbegava da upravlja volanom.

Milan odveze decu do vrtića jer je blizu njihovog stana i nazad, ali nigde dalje ne vozi. Još uvek je sve sveže, on je još pod traumom, i razumljivo je da je još rano da se uputi na neki dalji put. Zato je u ponedeljak po podne vozilo „Pinka“ došlo po njega i odvezlo ga na snimanje emisije, a kada je završio sa poslom, kombi ga je sačekao i vratio kući„, ispričao nam je izvor blizak Kaliniću.

Podsetimo, džip beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao voditelj, sudario se sa putničkim vozilom sa mađarskim registarskih tablica. Dvoje povređenih u udesu prebačeno je u kruševačku bolnicu, odakle je muškarac, koji je zadobio povrede glave, kasnije prebačen u Beograd. Milan je pokušao da poseti povređenog čoveka i ženu, ali mu nije dozvoljeno.

Alo

Foto: Screenshot/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.