PRELJUBNIČKI HOROSKOP: Nije pitanje da li će, nego kad će vas prevariti

Neukrotivi seksualni manijak
OVAN (21. mart-20. april)
Ovnovi pokušavaju da se suzdrže od preljuba, ali jedno dobro dupe je sve što je zaista potrebno da oni pokleknu. Naime, u prevaru kreću tek kad se uvuče monotonija u njihovoj postojećoj vezi. Jednom kad Ovan poludi za osobom sa kojom ima aferu, lako ćete ga otkriti. Jednostavno, malo ko gubi glavu za strašću kao oni. Imaju veoma zdravu i izraženu seksualnost, pa je upravo zbog toga i ne sputavaju.

Profesionalni preljubnici
BIK (21. april-20. maj)

Oni Bikovi koji vole seks, postaju zavisni od njega. Bikovi su strastveni ili totalno nezainteresovani za požudu. Zaštitnik im je Venera, pa se zbog nje prvo vode za ljubavlju, tek kad tu sve sedne, mogu da se upuste u strastvenost, i uglavnom su najverniji, ali... Kad Bik odluči da vara, kad ga srce povuče dalje od vas, vi ga nikada nećete uhvatiti u laži, jer on to radi profesionalno.

Sakrivaju tragove, ali se lako lome

BLIZANCI (21. maj-20. jun)
Malo ko ume da vara tako uspešno kao što to rade Blizanci. Oni planiraju svaki potez danima i nedeljama unapred, kako ne bi bili razotkriveni. Lako se upuštaju u preljube u koje uvlače svoje prijatelje, koji ih prikrivaju. Retko koji znak uspeva da razdvoji emocije i strastvenost kao što to oni znaju. Vas mogu da vole, ali seks će imati sa nekim sa strane. Ukoliko želite da ih uhvatite u preljubi, biće dovoljno nekoliko unakrsnih pitanja poput paljbe i sami će se odati.

Čista sponzoruša

(old_image)

RAK (21. jun-22. jul)
Sponzoruša je najviše u znaku Raka. Rakovi najviše vole novac, pa partnerka može da bude sigurna u njihovu vernost, dokle god ima novca. Stalo im je samo do njih samih za druge ne mare, osim ako nemaju decu. Jedino važno u njihovom životu su deca, a partner gubi na vrednosti čim ih dobije. Ako želite da Raka odvučete u krevet, pokažite mu novčanik pun novca.

Egomanijaci u potrazi za adrenalinom

LAV (23. jul-22. avgust)
Kao što je već poznato, Lavovi su vatreni znak i poseduju jaku seksualnost. Veza ili brak nikad ih neće smiriti, bez obzira na to kolika je ljubav, oni priželjkuju uzbuđenje koje donosi opasnost prevare.Mnogi Lavovi ne umeju da kontrolišu adrenalin u svojim venama, pa se jednostavno prepuštaju strasti. Požudu osećaju u vazduhu. Oni su egomanijaci, pa će svoj ego hraniti gde stignu, a vi zaboravite na vernost, i obavezno koristite kondome.

Prevara iz osvete
DEVICA (23. avgust-22. septembar)

Mnoge Device varaju kad su nezadovoljne svojom vezom ili brakom. U suprotnom im prevara ne dolazi u obzir. Vernost im je važnija od svega! Ako Devica vara, ona želi da vi to saznate, jer ćete na svoj račun čuti mnogo zamerki. Kad vara, vara kvalitetno i retko vara s jednom osobom, oni vole da imaju harem.

Fatalni prevaranti
VAGA (23. septembar-22. oktobar)

Vage obožavaju flert i flertuju ceo život. Svaki partner fatalne Vage zna unapred s kim ima posla i kakav je kao partner. S ovim znakom možete da očekujete svašta. Kad vara primetićete po tome, što dodatno vodi računa o svom izgledu. Nikad neće priznati, čak ni ako je uhvatite u krevetu sa ljubavnikom! Jednostavno, zavođenje je njihov omiljeni hobi, od kog nikad neće odustati. Retko je Vaga ikad ostala verna svome partneru, a čim ugleda zgodan primerak, gubi svaki razum.

Savest im ne da mira
ŠKORPIJA (23. oktobar-22. novembar)

Iako ludo strastveni, Škorpioni pokušavaju da se kontrolišu, kako bi zaobišli prevaru u širokom luku, ali ukoliko im na drugoj strani stoji jaka osoba, sva Škorpionova snaga i moć, naglo pada u vodu. Mnogi ne podnose prevare, pa će se teško nositi i sa svojom i sve su šanse da će vam sam priznati.

Prevaranti bez granica

(old_image)

STRELAC (23. novembar-21. decembar)
Za Strelce je seksualnost kao razbibriga ili pak nešto poput rekreacije. Retko koji znak u zodijaku je takav pustolov. Oni nemaju granice, a ukoliko im ih neko nametne, ta osoba postaje prošlost. Vole da probaju sve zabranjeno, a zbog prevare za kojom imaju potrebu, retko se zadržavaju duže u braku. Ukoliko je nestalo ljubavi između Strelca i partnera, ta veza je poršlost, Strelac ne voli mnogo da se trudi i nastaviće svoju potragu za zadovoljstvom.

Pobrinite se da ne pije, i bezbedni ste
JARAC (22. decembar-19. januar)

Jedini način da Jarčevi počine prevaru jeste zbog nezadovoljstva ili ukoliko u sebi imaju višak alkohola. Drugačije sigurno neće. Ako i prevari partnerku, onda skoro sigurno dolazi do razvoda ili prekida veze.Ukoliko nakon što nestane strasti između Jarca i partnera, ostanu i dalje zajedno, u pitanju su samo više sile, npr. deca. Jarčevi su veliki moralisti, i uglavnom neće sebi dozvoliti da potonu toliko nisko da počine preljubu

Život je igra, a prevara pustolovina
VODOLIJA (20. januar-18. februar)

Oni koji vole svoje Vodolije, nikako ne bi smeli da dozvole da u njihovu vezu uđe monotonija. Ukoliko u svakodnevnici zavlada kolotečina, zaboravite njih. Oni vole život, pa će dopustiti i drugima da ga žive. Velika je verovatnoća da će Vodolija prevariti partnerku čim uđu u brak. Oni su slobodnog duha i svakoga oko sebe smatraju prijateljem. Za mnoge Vodolije avantura je sastavni deo života, jer žive život u igri. Čim primetite da Vodolija pored vas ćuti, shvatite da više niste zanimljivi i da će uskoro krenuti u pustolovinu.

Skriveni razvratnici
RIBE (19. februar-20. mart)

Ribe obožavaju da varaju u tajnosti. Predstavljaju se kao nevinašca, a u dubini se krije razvratnik. Malo ko ume da ih pročita i razume. Ni sami ne znaju često šta im treba i šta žele. U preljubu se upuštaju u poznijim godinama. Stalni partner im jako brzo dosadi, pa neće dugo čekati za osvajanje tuđe teritorije.

Nadlanu

Pogledajte još