SVI DETALJI BURNE LJUBAVI Nataše i Ljube

Javnost je budnim okom pratila razvod Nataše i Dače posle teške saobračajne nesreće koju je imao vaterpolista. Nataša bila stalno uz njega, ali tri godine posle nesreće, oni su odlučili da stave tačku na svoju ljubavnu priču. Iste godine, 2011, rukometaš Ljuba Jovanović okončava vezu s voditeljkom RTS-a Kristinom Radenković.

Mediji su prenosili da je za kraj ove veze kriva Nataša, pa se pevačica iz skandala o razvodu, našla kao glavni akter ljubavnog trougla. Kristina im je poželela sreću i time potvrdila pretpostavke da je Nataša uzrok raskida njene veze s Ljubom.

Nataša i Dača su okončali razvod, ali nedugo posle toga pevačica je ostavila Ljubu jer je saznala da on vozi motor, kao i njen bivši suprug kada je doživeo saobraćajnu nesreću.

Kako je ostao bez lepe pevačice, Ljuba je posećivao njene koncerte i nastupe kao deo publike, pa su ih mnogi ponovo dovodili u vezu, iako su oni to demantovali. Pevačica je stalno tvrdila da su oni samo prijatelji koji vole da provode vreme zajedno.

U međuvremenu, Nataša se našla u rukama Vlade Vuksanovića sa kojim je više puta raskidala i mirila se. Za Dan zaljubljenih 2014. nije bila sa dečkom Vladom, već je Ljuba viđen kako ulazi u njen beogradski stan. Pevačica je uporno demantovala glasine da su oni zajedno, međutim posle nekog vremena ozvaničili su u javnosti svoju ljubav i objavili da žive zajedno.

Krajem godine Nataša je izjavila da planira ponovo da se uda, kao i da joj je Novogodišnja želja da dobije bebu u 2015. godini, ali je vest o njenoj udaji odjeknula sinoć. Nenejavljeno, neplanirano i u medijskoj tišini, Nataša i Ljuba ozvaničili su svoju vezu pre mesec dana, pre putovanja na Tajland. Put za koji smo mislili da je beg od zime, postao je medeni mesec.

Nadlanu

Pogledajte još