NI MRTVI NEMAJU MIRA: Opelješili babu u grobu

Užasnu sliku raskopanog grobnog mesta i polomljenog kovčega jutros su zatekli sin i unuka pokojne Stojanke prenosi Informer.

- Odmah smo videli da je grob raskopa, aćebe kojim smo je pokrili rascepano na pola. Onda sam bacio pogled na mesto na kom smo ostavili novac, njega nije bilo. Stavili smo jednu novčanicu od 500, jednu od 200 i od 100 i nijedna nije pronađena - kaže Stojankin sin Slobodan Veličković.

Ovo je grehota! Svima je činila dobro, deci je pomagala i ovako da joj neko vrati. Nije se pošteno ni ohladila, a nisu je pustili da počiva u miru

Stojankina unuka Slađana Trajković nije mogla da poveruje da je neko u stanju da uradi ovako nešto.

- Ovo je grehota! Svima je činila dobro, pomagala deci u selu i ovako neko da joj vrati. Nije se pošteno ni ohladila, a nisu je pustili da počiva u miru - kaže Trajkovićeva.

Na lice mesta došli su i pripadnici kriminalističke policije u Leskovcu koji su izvršili uviđaj. Porodica sumnja da je do skrnavljenja groba došlo zbog osvete.

- Pokojna starica se bavila belom magijom i bajala je deci protiv uroka u selu. Možda se to nekom nije sviđalo - rekao je naš izvor iz policije.

Pogledajte još