Nedeljni horoskop (ponedeljak 16. februar - nedelja 22. februar)

OVAN
Još uvek osećate pomalo blokadu, niste dovoljno angažovani onako kako biste to inače želeli. Verovatno će vam sreda i četvrtak biti vrlo angažovani dani i negde predređeni za novac. Angažujte se što više sa poslovima koji traži duboku analizu, istarjnost ili razna ispitivanja. Ovo nije period za laku zaradu. Vaš partner vam veruje, iako je petak i vikend aspektovan kao vrlo hladan emotivni period. Sreda može biti emotivno bolji period za sve slobodne pripadnike ovog sazveđa. Morate jako da povedete računa o urogenitalnom traktu.

BIK
Moraćete da radite još jedan posao, dodatno. To vas uznemirava jer vam oduzima vaše dragoceno slobodno vreme. Niste uvek raspoloženi za druge i saradnju sa njima ali ćete morati da se menjate. Pomoć stiže od Blizanaca, Raka, Ribe. Još uvek možete da dominirate na polju ljubavi jer vaš vladar Venera ima zaista velike šanse da osvoji koga poželi. Osećajni ste i strpljivi, to svakoj osobi prija, zato imate uspeha. Ukoliko ste usamljeni, tražite svoju idealnu polovinu na tihim mestima, poput, biblioteke, čitaonice, skromnije restorane pored vode... Zdravstveno obratite pažnju na donji deo kičme koji je jako osetljiv.

BLIZANCI
Odlična nedelja za rad i pokretanje nekih novih ideja. Nije tajna da Blizanci vole promenu, inovacije, neka nova dešavanja ali to zna da ih odvede u totalnu konfuziju ukoliko nemaju neki stabilniji znak pored sebe da može da ih usmerava. Jedan Lav želi da doprinese vašem radu. Možete imati uspeha sa ovom osobom. Emotivno ste na dobrom putu da zasijate u braku. Ako ste u toj zajednici onda će vas neka lepa energija obuzeti. Ukoliko ste u vezi onda ćete verovatno razmišljati o braku i njegovim blagodetima. Slobodni Blizanci moraju da se opuste uz neku dobru muziku. Zdravlje vam je sasvim dobro.

RAK
Niste zadovoljni sa nadređenima. Emotivno ste slabi i svako dešavanje u firmi vas iritira posebno ako to negde vređa i vaše znanje i napore da unapredite posao koji očigledno drugi nisu u stanju da vide. Bez obzira sve, oni Rakovi koji imaju tu priliku da rade za sebe, neće imati bilo kakav problem, jedino što će im zaostali računi, neplaćanje, napraviti problem ali i to je rešivo. Slobodni Rak voli da šeta, provede vreme sa dobrim prijateljima i nije zainteresovan za neku vezu. Dok Rak u braku vodi računa o svemu, posebno o tome kako se partner ponaša u kući sa decom, sa novcem. Zdravlje vam je problem kroz čulo vida ili gornji deo kičme.

LAV
Veliko opterećenje na polju finansija. Možete proći jako loše ako niste stručni dovoljno u onome što radite. Zapravo ovde se radi više o iskustvu. Lav ili radi ili ne radi. To je uvek problem kod ovog sazvežđa jer kada misli da može nešto da prođe polovično, obično njegovo stanje se pogorša. Ne ulažite još u velike poslove, projekte jer nije vreme. Mogli bi da se posvetite poslu koji je povezan sa nekretninama. Dobar period za slobodnog Lava koji ima priliku da upozna jednu Škorpiju petak na subotu. Lav u braku može da bude zadovoljan životom koji vodi. Zdravstveno obratite pažnju na išijas.

DEVICA
Vaš vladar Merkur koji je ipak pravio stagnaciju na mnogim poljima, posebno u radu i saradnji sa drugima. Morate da se okrenete dobrim poslovnim kontaktima posebno saradnji sa vodenim znakovima koji vam odgovaraju po senzibilitetu, jer su intuitivni i mogu da doprinesu vašem napretku i samom poslovanju. Ostavite sada po strani problem sa partnerom. Niste negde skoncentrisani da možete da se nosite sa raznim prepirkama ili bezveznim razgovorima koji vas umno umaraju. Zdravlje vam je sasvim dobro.

VAGA
Vizije vam nisu naklonjene. Kao da se osećate bezvoljno, malodušno. Kao da niste ona stara vesela Vaga koja podiže sve oko sebe. To je alarm, morate nešto da menjate. Niste dugo osetili promenu koja vam je potrebna. Da li ćete biti spremni da pokrenete sada, sami odlučite ali nikako da padnete pod sugestiju drugih. Koliko ste raspoloženi sami znate kada je ljubav i emocija na redu. Svakako da nećete propustiti par dobrih zabava u gradu, a da li ćete biti u centru pažnje to bi bilo odlično jer se tako najbolje osećate. Obratite pažnju na raspoloženje.

ŠKORPIJA
Prvi deo nedelje daje otežanje na polju realizacije novca. Imate saradnika Jarac ili Rak koji bi bili od pomoći da uradite nešto konstruktivno. Drugi deo nedelje veoma dinamičan. Pregovori u vezi novca, posla, objekta, radnog prostora, ulaganja....Svesni ste svoje moći tako da možete da računate na dobar poslovni dobitak. Ako ste slobodni ubrzo ćete se vezati za nekoga ko nije slobodan. Prija vam tajna veza. Pronalazite neki smisao u skrivanju, to vas čini još strasnijim. Škorpija u braku ima više obaveza na poslu nego u kući. Čuvajte sebe, više.

STRELAC
Osećate veliku odgovornost prema svojoj okolini. To vas pomalo opterećuje jer ste emotivno nestabilni da sada o tome razmišljate. Volite proverene projekte koji mogu da vas pokrenu i doprinesu da se osećate bolje, stabilnije i nekako da imate novac pri sebi kada zatreba. Mislite uvek na sebe i svoja zadovoljstva pa neće da razikujete posao koji vam ionako sad nije toliko bitan. Već imate druge planove gde možete biti opušteniji u svojoj zaradi. Strelac u braku nema neku razmenu starsti i emocija. Kao da se osećate samodovoljno pa čak i u ljubavnom odnosu sa osobom pored Vas. Povišen šećer u krvi vas prati kroz zdravlje.

JARAC
Potrebna vam je alternativna zarada. Morate da se organizujete sami ili da tražite saradnju od Vodolije koja će vas sigurno uputiti u takve poslove koje bude unutrašnje biće. Čak iako psihički klonete biće to uspeh za Vas, jer će vas takav posao podići iz dosade i samoće. U emotivnom smislu mogli biste da se više posvetite ljubavnoj vezi sa jednom Vagom. Vi se jako dobro poznajete a privlačnost je velika. Problem što Vaga voli udvaranje, pažnju, stalno okruženje dok ste Vi ponekad lenji za takvu vrstu udvaranja. Jarac u braku mora da obrati pažnju na kuću, stan, dom u kome živi jer može imati izvesnih problema sa pravne strane. Zdravlje vam je dobro.

VODOLIJA
Vrednost jedne Vodolije, znanje, sposobnost je veća od onog što mislite. Mnogi vas ponižavaju iz razloga jer nemaju tu snagu kao i Vi. Saradnja sa Ribom, Rakom, Blizancima može biti od koristi. Verovatno ćete iziritirati nekog saradnika gde može da dođe do rušenja poslovne saradnje. Nemate nameru za tako nešto ali ipak obratite pažnju na samu komunkaciju. Emotivno ste na dobitku. Imate sjajnu vezu koja je sve bolja i bolja iz dana u dan, sreća vas nekako prati kroz sve šta se dešava oko Vas. Zdravstveno imate manju napetost.

RIBE
Morate da se odlučite kako biste nastavili saradnju sa jednim Bikom koji prilično voli da drži sve u svojim rukama. Imate tešku situaciju odluke ali prihvatite dobre stvari te saradnje. Bik je stabilan, zna sa novcem, ima strpljenje koje Vama zaista ponekad previše nedostaje. Ribe znaju da budu ponekad vrlo čudne, iako ste blagi, znate da se pretvorite u nepodnošljivu osobu koja stalno nešto zahteva. Tako je ponekad i u ljubavi. Ako ste slobodni prepustite se emociji, ako ste u braku onda očekujete partnera koji će se žrtvovati za vaše ideje. Zdravstveno ste skloni problemu sa tiroidnom žlezdom.

Pogledajte još