OMILJENE POZE: Zvezde otkrivaju sklonosti u seksu

OVAN
Ovnovi su agresivni i vole grublji seks. Erotičan dogi je među najboljim pozama za njih. S mnogo energije ulaze z svaki seks, zato posle njih soba izgleda kao poprište bitke.Iako vole seks i često ga upražnjavaju, nisu kreativci. Dogi pozu, ili ti otpozadni rad, forsiraće dokle god partneru ne dosadi. Njemu sigurno neće.

BIK

Bikovi su senzualni i vole da sve bude seksi i romantično. Stvorite romantičnin ambijent sa zatamnjenim svetlima, nežnom muzikom i svilenom posteljinom, intimna atmosfera ih oduševljava. Pošto im brzina nije bitna, misionarska poza ili "spooning" sa strane su idealne za njih.

BLIZANCI

Blizanci ne traže intimnost za svaki seksualni susret, oni vole seks na brzaka i na svakom mestu. Muški pripadnici ovog zanaka vole komociju, pa zato često insistiraju da im partnerka sedi u krilu. Žene blizanci su veoma seksualno aktivne, od poze im je važnije mesto gde ga imaju.

RAK

Seksi donji veš, boca skupog vina, i Rakovi su u raspoloženju. Najidealnija poza za Raka je kad je ona leđima na stolu dok joj on pridržava zadnjicu, to je garantovano da izludi svakog pripadnika ovog znaka.

LAV

Lavovi vole da seks bude udoban, idealno je da on sedne na stolicu, a ona na njega, što oboma ostavlja slobodne ruke da rade šta god požele. Mali trik: muškarci rođeni u znaku Lava vole da im se zariju kandže u leđa.

(old_image)

DEVICA
Mada ih bije glas da su sklone perfekcionizmu i da im je ego izražen, Device u seksu će vas potpouno iznenaditi. Kako im je to veoma bitan segment života, trude se da “ostave srce na terenu” i svom partnerki/partnerki prirede nezaboravno iskustvo. Muškarci Device najviše uživaju kada im partnerka stavi noge na ramena, a oni nesmetano mogu da se igraju njenim grudima i vratom.Praktikuju često i “edge oh hevean”, pozu u kojoj muškarac sedi na stolici ili na ivici kreveta a žena u njegovom krilu držeći noge oko njegovih kukova.

VAGA

Najbitnija im je ravnoteža. Oni znaju kako da sebe dovedu do orgazma, tako da im je glavni fokus na zadovoljavanju partnera. Vole da menjaju poze, ali i muškarcima i ženama rođenim u ovom znaku najviše prija poza “sa strane”.

ŠKORPIJA

Škorpije najviše vole seks dok stoje, ili dok su u vodi. Ako ih odvučete pod tuš, garantujemo da fenomenalan seks ne može da izostane!

STRELAC

Strelac je spontan, seksi i divalj. Ovaj znak uvek isprobava nova mesta i nove poze za vođenje ljubavi, a omiljena poza im je “čučanj”, kada žena u čučnju sedi u muškarčevom krilu.Često parktikuju i “makaze”, pozu u kojoj su partneri isprepleteni licem u lice u ležećem položaju.

JARAC

Jarčevi su pomalo nastrani kad je seks u pitanju. Šta god da vam padne na pamet, oni će probati. Takođe, oni obožavaju da ispunjavaju fantazije, njima nije bitna poza, važno je da bude nešto novo, erotično ili egzotično.Vole “speed bump”.

VODOLIJA

Vodolije imaju veoma maštovit pristup seksu, vole kreativnost, novitete i zabavu, a seks vide kao igru. Ako vam je partner rođen u ovom znaku, veoma je bitno da budete fleksibilni, jer se njima dopadaju poze koje su izazovi. Probajte pozu gde je jedna njena noga u potpunosti ispružena i oslonjena na njegovo rame, to će ih garantovano dovesti do orgazma

RIBE

Oni uvek znaju šta partner želi i ulažu mnogo napora u zadovoljavanje partnera. Idealna poza za njih je kad su vam tela u zagrljaju i možete da se gledate u oči. Ribama je jako bitan taj osećaj bliskosti i intimnosti, zato će poze “sexi kašika” i “klečeća lisica”biti pravi izbor.

Nadlanu

Pogledajte još