Postanite SEKS MAJSTOR i promenite dosadnu rutinu

0

Za ovu veštinu vredi pravilo da vežbanje čini majstora, kako bi postigli savršen užitak potrebno je poznavanje teorije, prakse i pre svega samoga sebe!

Zavirite u knjige

Za potpuno razumevanje onoga što se događa pod čaršafima potrebno je malo znanja. To ne znači da morate proučiti anatomiju celog tela, postoje i članci na Internetu (poput ovog) koji bi vam u kratko vreme mogli objasniti šta vas zanima i šta biste trebali znati. Znanje je najbolji alat!

Upoznajte sebe

Vi najbolje znate šta vam donosi užitak pa se preporučuje da se istražite! Dodirima otkivajte šta vam odgovara, a šta ne. Zaboravite na sve što ste čuli da bi vam trebalo predstavljati zadovoljstvo, najbolje znate sami. Oni koji poznaju svoje telo i vole ga, uživaju u seksu uvek za nijansu više. Samopouzdanje i opuštenost su prava formula za užitak!

Razgovarajte s partnerom

Želite li stvarno kvalitetan seksualni život, potrebno se otvoriti i podeliti svoje želje s partnerom. Ljudi imaju običaj da veruju da će se stvari promeniti same od sebe i očekuju od partnera da mu čita misli. Na kraju, oba partnera ostaju razočarana. Zaboravite na sram i nelagodnost, izjasnite se. Komunikacija je ključ uspešnog partnerstva.

Uredite informacije u glavi

U životu ste verovatno čuli i pročitali puno informacija vezanih uz seks. Neki od njih su bili korisni, a neki su svakako više naštetili nego koristili. Uzmite vremena i sami sebi pojasnite šta vama znači seks. Je li on po vama nešto prljavo, nešto dobro, obveza koja ispunjavate… Ne bojte se promeniti stav i uživati u onome što vama predstavlja užitak.

Izvor: ordinacija

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.