Teška noć u Beogradu: Devojčici povređena glava, još sedmoro povređeno u saobraćajnim nesrećama

– Tri osobe su lakše povređene u udesu koji se dogodio oko 19.50 časova na uglu Solunske ulice i Novog novosadskog autoputa – rekla je Macura.

Devojčica uzrasta šest godina zadobila je povredu glave, ali je njena majka odbila prevoz deteta u bolnicu, istakla je portparol Hitne pomoći.

– Mladić star oko 20 godina i ženska osoba stara oko 27 godina zadobili su povrede istezanja vrata, a oboje su prevezeni u KBC Zemun – kazala je Macura.

Tri osobe su lakše povređene u udesu oko 20.10 časova u Ulici Kneza Miloša u smeru od Topčidera ka Beogradskom sajmu, navela je Macura.

Mladić star 18 godina i devojka stara 19 godina zadobili su povrede glave, a prevezeni su u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Devojka stara oko 22 godine zadobila je povredu levog uha, a prevezena je na ORL kliniku Urgentnog centra, kazala je Macura.

Muškarac star 34 godine je u udesu oko 21 čas u Ugrinovcima zadobio istezanje vrata i uganuće skočnog zgloba, a prevezen je u KBC Zemun, rekla je Macura.

Muškarac star oko 50 godina je u udesu oko 19.30 časova u Ulici Drinske divizije u Borči zadobio povredu kolena, ali je odbio prevoz u bolnicu, navela je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 111 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a od hroničnih bolesnika lekarima su se najčešće obraćali srčani bolesnici, dodala je Macura.

Nadlanu / izvor: telegraf

Pogledajte još