Vodič za maštoviti 8. mart

0

Pokloni su ono što voli svaka žena i jako je važno da ne budu kupljeni "tek tako". Pogoditi šta će se dopasti nekom je prava veština, ali to ne mora da bude veoma skupo i luksuzno.

Predlažemo vam poklone koji će učiniti da dan žena bude prepun užitaka i zadovoljstva.

NAKIT: Ako ste rešili da joj ovaj 8. mart ostane u pamćenju za sva vremena, setite se da su dijamanti najbolji ženini prijatelj i posetite zlataru Stefanović. Ima li šta bolje od personalizovanog poklona kao što je ogrlica sa imenom i priveskom? Rade se po porudžbini od belog ili žutog zlata. Blister je „kec u rukavu“, nešto što će baš svaku damu oboriti s nogu. (www.stefanovic1886.com; TC Ušće , Bulevar Mihajla Pupina 4; 011-285-44-69).


Crveno, volim te crveno: Kako se bliži dan žena, modna kuća MONA je pravo mesto gde možete odabrati kvalitetan, praktičan poklon koji će obradovati vama drage osobe. Monina kožna tašna, novčanik, kaiš… sasvim opravdano se nalaze na listi najpoželjnijih poklona. Ne treba zaboraviti ni Mona kožnu tašnu – koja svakako pokazuje istančan stil. I ove sezone kožna tašna je više od detalja i ključni je komad bilo da je reč o romantičnim, sportskim, klač ili tašnama koje su nova klasika. Raznih su dimenzija, sa najrazličitijim detaljima, namenjenim kako za dnevne tako i za večernje prilike. MONA (http://www.mona.rs/; Cara Uroša 62-64, tel: 011/ 2633 342).


Mmmm…. SLATKIŠI:
Nema te devojke, žene ili bake koja može da odoli slatkim zalogajima! Čak i ako je na strogoj dijeti ili je ljuta na vas, ovome neće moći da odoli! A najslađi zalogaji se nalaze u T.C. Piramida, u prodavnici slatkiša Bombonica ( http://bombonicaul.blogspot.com, Jurija Gagarina 153; lokal broj 15. ;011 /2289 – 523).

CVEĆE: Poklanjanje cveća nije izašlo iz mode! Ako vam je rekla da ne želi da joj kupujete cveće i da ne želi poklon za 8. mart, moramo da vam prevedemo: to znači „želim da mi kupiš nešto, ali ne želim da tražim“. Zato obavezno posetite cvećaru Nađin kutak, gde divne radnice osmisliti najljubavniji buket ikad koji će vašu lepšu polovinu oboriti s nogu! NAĐIN KUTAK: (www.nadjinkutak.rs; Svetog Save bb Pančevo; Cvećara: 063-864-37-61; Info: 063-248-682)

SEKSI VEŠ: Igrajte na sigurno! Veš je ono što svaka devojka voli. To je deo garderobe u kom se krije tajna ženske lepote. Kupite joj veš u kakvom biste želeli da je vidite. Neprijatno vam je da tragate po radnjama? Možete poručiti online u internet prodavnici Casa dell intimo (Aviv park Pančevo, lokal 25, tel: 013-332-162; www.casadellintimo.rs). Široka paleta kvalitetnog donjeg veša koja obuhvata poznate svetske i domaće brendove je savršen izbor za kupovinu iz fotelje.ULTRA SEKSI VEŠ:
Ovo je ozbiljniji nivo za one koje vole da eksperimentišu. Svratite u Sexy Shop Argus i odaberite neki od atraktivnih mrežastih bodija iz njihove ponude. Ona će se osećati seksi i zavodljivo, tako da nagrada za poklon neće izostati! Učinite da se oseti kao najprivlačnija žena na svetu. Sexy Shop Argus (Jug Bogdanova 17; tel: 011-2631-233, www.seksishop.rs)GEDŽET:
Vreme je digitalnih tehnologija, zato budite moderni i zaputite se pravo u prodavnicu Gadget4gift (Skadarska 10, tel: 011-324-44-30, http://www.gedzet.com). Odaberite super seksi kuhinjsku kecelju u kojoj će vaša draga sa uživanjem provoditi vreme pored šporeta. A miš sa cirkonima oduševiće sve one dame kojima je računar najbolji prijatelj.

SEKSI IGRAČKE: Lukavo je navedite da vam ispriča svoju prljavu seksualnu fantaziju, a onda idite u Erotic Shop „Sve za ljubav i kupite sve što vam je potrebno da se ta fantazija ispuni. Verujte nam da ovaj osmi mart nikad neće zaboraviti! Erotic Shop Sve za ljubav( Požeška 67a, I sprat, lokal 108,011/3552-891) i Love story (Jug Bogdanova 17a, tel: 011-262-26-14,www.svezaljubav.rs).

BONG sa prepoznatljivim oblikom: Teško da ćete uspeti da pronađete originalniji poklon od ovoga! Za pravi užitak poklon iz Zla Shteka (Maršala Birjuzova 2-4, tel: 064-102-19-55, www.zla-zla.com). U srcu sam te zaključao, ne mozes izaći, ključić sam izgubio, u Shteku ćes ga naći! Zamislite facu vaše drage kada ugleda OVO! Ako kažete da ste preko portala Nadlanu.com saznali za ovaj originalan poklon, dobijate 20 % popusta!

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.