The Frajle i Luke Black imaju nove spotove!

Nešto mračnija i dublja nota pop zvuka upisala je projekat Luke Black na mapu izvođača na koje treba obratiti pažnju u 2015. godini. Melanholija i optimizam koji se sudaraju u tekstovima koje sam piše, najbolje opisuju univerzum u kome stvara ovaj dvadesetdvogodišnji mladić. Njegov debi singl “D-Generation”, melanholična elektro himna, je inspirisan “(de)generacijom” današnjeg društva. Kao što i sam objašnjava, pesma predstavlja “deformisanu viziju događaja, ulaznicu koja omogućava pristup osećaju pripadnosti i prihvaćenosti u ovoj "veštačkoj realnosti".

(old_image)

Drugi spot koji će u ponedeljak premijerno biti prikazan na MTV kanalu pripada grupi The Frajle za baladu „Za kraj“.

Na jednom mestu više nego uobičajene četiri Frajle, tango, misterija, šarmantni plesači, gitare, samo su delić novog spota grupe The Frajle za baladu „Za kraj“.

Režiju potpsuje Marcella Zanki koja je sa Žarom Batinovićem već sarađivala na puno muzičkih spotova za razne izvođače, ali na i poslednjem spotu Frajli za pesmu „Kad se ljubimo“. „Naše spotove zamišljamo kao priče koje prate pesmu. Svaki spot je priča za sebe, ali je i nastavak onog prethodnog. U svakom videu smo imale neke uloge, ovoga puta je svaka imala nekoliko različitih performansa. Priča počinje tako da dolazimo na nastup, na kojem moramo da nastupimo vezanih očiju. Sve što se događa dok mi sviramo publika će moći da vidi kad spot bude gotov . Za ovu priliku „pala“ je i jedna tetovaža, i jedva čekamo premijeru,“ objasnile su šarmantne Vojvođanke.

Pogledajte još