Dečak (3) na -20 izašao iz kuće, pronašli ga smrznutog

0

Nadzorna kamera je snimila kako Elijah Marsh (3) po noći izlazi iz kuće. Ujutro je porodica našla krevetić prazan. Dečak se smrznuo samo 300 metara od kuće.

Elijah Marsh (3) se smrznuo i umro nakon što je otišao iz porodične kuće u četvrtak oko 4 sata ujutru. Nitko nije znao da je Elijah ustao iz svog krevetića. Dečak se smrznuo 300 metara od kuće. Noću temperature u Torontu padaju i na -20 stepeni, piše Thestar.com .

Članovi porodice su se u 7.30 probudili, ali njega nije bilo u sobi. Odmah su pozvali policiju. Vrata kuće su bila otvorena, a i nadzorne kamere su snimile dječaka kako izlazi po noći. Na sebi je imao pelenu, majicu i cipele. Policajci su brzo došli i odmah su počeli potragu. Smrznutog dečaka su našli oko 10 sati. Nije davao znakove života.

Ipak, prevezli su ga u bolnicu, priključili na aparate, no ništa nije pomoglo. Proglasili su smrt oko 14 sati.
Stručnjaci navode da dečak od 15 kilograma nije ni mogao toliko dugo preživeti u takvim uslovima.
Već nakon sat vremena dete te težine postaje hipotermično, a nakon dva do tri sata vitalni znakovi se 'gase'. Šest sati, koliko je dečak bio napoljui pre nego su ga pronašli, nijedno dete te težine, tvrde stručnjaci, ne bi moglo preživeti.

Izvor: 24sata.hr

Foto: yayimages, toronto police

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.