Danas nigde bez kišobrana, ali u utorak nam stiže PROLEĆE

Vetar će biti slab do umeren, u košavskom području povremeno jak, u južnom Banatu sa olujnim udarima, južni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura biće od minus jedan do šest, najviša dnevna od sedam do 11 stepeni Celzijusovih, u Timočkoj krajini oko tri stepena.

U Beogradu će biti oblačno, povremeno sa slabom kišom, uglavnom posle podne i uveče. Vetar će biti umeren do jak, jugoistočni.

Jutarnja temperatura biće oko pet, najviša dnevna oko 10 stepeni Celzijusovih.

U Srbiji
će u ponedeljak biti oblačno, ujutro i pre podne mestimično s kišom, dok će vetar biti u slabljenju, a u toku noći će doći do razvedravanja.

U utorak će biti pretežno sunčano, a noću će doći do naoblačenja sa kišom. U sredu će biti oblačno s kišom, u planinama će padati sneg. U košavskom području će duvati jak jugoistočni vetar.

Od četvrtka će biti pretežno oblačno, u četvrtak i petak uglavnom suvo. Za dane vikenda očekuje se mestimično kiša, u planinama sneg.

Temperatura će biti oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

U Beogradu
će u ponedeljak biti oblačno, a ujutro će padati slaba kiša. Vetar će biti u slabljenju. U utorak će biti pretežno sunčano, a noću sledi naoblačenje s kišom.

U sredu će biti oblačno i vetrovito, povremeno sa kišom. Od četvrtka će biti pretežno oblačno, u četvrtak i petak uglavnom suvo. Za dane vikenda se očekuje povremena kiša, a temperatura će biti oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

Biometeorološka prognoza za 22. februar

Pogoršanje biometeoroloških prilika može pojačati tegobe kod svih hronično obolelih osoba. Meteoropatske reakcije se očekuju u formi glavobolje, nervoze i reumatskih bolova, i najizraženije će biti u košavskom području.

Nadlanu / izvor: B92

Pogledajte još