DRASTIČNO POVEĆAN BROJ POVREDA: Vagina strada zbog 50 nijansi sive!

0

Iako mislite da je eksperimentisanje u divljem seksu po ugledu na popularni film bezazleno, prevarili ste se

Nije iznenađujuće to što je film Pedeset nijansi – Siva fenomen koji je inspirisao mnoge parove da eksperimentišu u spavaćoj sobi. Međutim, The Washington Post javlja da je broj poziva Hitnoj pomoći usled seksualnih povreda, povezanih sa seksualnim pomagalima, naglo skočio. Slučajnost? Novinari The Washington Post-a misle da nije.

Podaci analizirani u listu dolaze iz Izveštaja o sigurnosti potrošača koji pokazuje da su se ovakve seksualne povrede udvostručile u odnosu na 2007. godinu i da je najveći skok bio kada su romani Pedeset nijansi – Siva počeli masovno da se čitaju.

Sada kada je izašao i film, lekari upozoravaju na opreznost. Pored ovih šokantnih statistika, podaci takođe otkrivaju da je prosečna starost žena, koje pate od povreda seksualnim igračkama, 30 godina. Oni su, takođe, otkrili da su muškarci više izloženi riziku od povreda u odnosu na žene.

Srećom, 71 odsto povređenih uspešno se oporavilo. Ako i vi razmišljate o eksperimentisanju nakon gledanja filma Pedeset nijansi – Siva, uverite se da ste uradili sve što je do vas kako biste bili bezbedni.

Ipak, film je samo film.

Nadlanu / izvor: kurir.stil

Foto: youtube printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.