ESTRADA IZA REŠETAKA: Ove poznate ličnosti su provele bar jednu noć u zatvoru!

Dosta je naših estradnih zvezda koje su imale i zatvorsko iskustvo. Iako im je tokom boravka u ćeliji popularnost naglo porasla, većina priznaje da je dane u ćeliji izuzetno teško podnela.

Aca Lukas

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, uhapšen je pre šest godina u akciji „Sablja" i osuđen na četiri meseca zatvora zbog neovlašćenog posedovanja pištolja.
Foto Aleksandar Jovanović Foto Aleksandar Jovanović

Ceca Ražnatović

Ista akcija je „došla glave" i Svetlani Ražnatović Ceci, koja je takođe nekoliko meseci provela u ćeliji. Najpre zbog sumnje da je kontaktirala sa članovima „zemunskog klana", a zatim i zbog neprijavljenog arsenala oružja i sumnjivih poslova u vezi sa preprodajom fudbalera Obilića.

"Sećam se da nikada nisam videla onolike bubašvabe! Uslovi života u toj rupi bili su pakleni - rekla je Ceca u jednom intervjuu nakon izlaska.

Džej Ramadanovski

(old_image)

Zbog prekomerne količine alkohola u krvi i vožnje u pijanom stanju iza rešetaka se našao i Džej Ramadanovski. Srećom, popularni pevač je „zgrešio" u Švedskoj, a tamošnji zatvori su komforniji nego pojedini naši hoteli. "Proveo sam šest i po godina u domu, pa mi nije bilo teško da se priviknem na „skandinavske" uslove. U zatvoru smo imali teretanu, saunu, đakuzi i solarijum, pa se nekako i moglo živeti", rekao je folker posle odležane kazne.

Sinan Sakić

Sinan Sakić je uhapšen za novu 2004. godinu i tom prilikom mu je zabranjen ulaz u Švajcarsku narednih pet godina. Proveo je tri dana u ćeliji bez prava na advokata i telefonski poziv. "Spržili su mi karticu iz mobilnog, oduzeli 3.700 franaka i dodelili nekog Šiptara za prevodioca, iako čovek nije znao ni reči srpskog. Strpali su me u zatvor zbog obične gluposti, zbog toga što nisam imao radnu dozvolu", pričao je kasnije Sinan.
Foto Damir Dervišagić Foto Damir Dervišagić

Zdravko Čolić

Sredinom osamdesetih, u jeku najveće slave, uhapšen je Zdravko Čolić na aerodromu u Ohridu, kada mu je u džepu nađena poprilična svota deviza.
Foto Dragan Kadić Foto Dragan Kadić

Bora Čorba

I frontmen „Riblje čorbe" je bio sedam dana u istražnom zatvoru kao srednjoškolac, jer je sa društvom upadao u bogataške stanove i od tako stečenog novca kupovao instrumente.
Foto Nemanja Pančić Foto Nemanja Pančić

Bane Vidaković

Mnogi su u zatvor završili zbog droge. Jedan od njih je i glumac Bane Vidaković. I Peđa D Boj bio je u zatvoru u Parizu zbog trgovine narkoticima. Mediji su objavili i da je pevačica Goga Sekulić uhapšena na hrvatskoj granici, jer je vozila ukradeni "audi". U policiji je provela 24 sata na ispitivanju.

(old_image)

Željko Samardžić je pričao kako se njegovo prvo putovanje u Ameriku završilo hapšenjem. "Uhvate te za vrat, okrenu glavnu glavu prema zidu, pretresaju nas... Zaista ponižavajuće! Kao da smo kriminalci! Stavili su nam lisice, izvadili pertle", ispričao je Samardžić kako su ga hapsili.

Boban Rajović

Folker je u jednom tok šou priznao kako je ne jednom, već dva puta boravio u zatvoru u inostranstvu. Rajović je rekao kako je kao mlađi voleo da se svađa sa policijom, a pogotovo ukoliko napravi saobraćajni prekršaj za koji smatra da nije postojao. Međutim, njemu boravak tamo nije preterano teško pao, s obzirom da se radilo o modernom zatvoru otvorenog tipa.
Foto Dragan Kadić Foto Dragan Kadić

Danijela Vranić

Tužilaštvo u Beogradu će do kraja oktobra podići optužnicu protiv Danijele Vranić zbog napada na policajca tokom privođenja u centru Beograda, kad je s 1,84 promila alkohola u krvi pravila dar-mar po centru grada.

Sandra Obradović

Sandra Obradović provela je 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Ona je u tri sata ujutro nakon noćnog provoda privedena zbog vožnje u pijanom stanju. Manekenku i bivšu učesnicu „Farme“ po povratku sa žurke zaustavila je saobraćajna policija i prilikom kontrole urađen joj je alko-test. Ustanovljeno je da je imala 1,26 promila alkohola u krvi. Odmah je upućena na trežnjenje.

Dunja Ilić

Dunja Ilić je početkom oktobra 2013. godine 24 sata zadržana u policijskoj stanici jer je izazvala saobraćajnu nesreću. Ona je vozila sa više od 2,20 promila alkohola u krvi i mrtva pijana udarila je u parkirano vozilo.

Ana Nikolić

Ana Nikolić je pre tri i po godine provela noć u policijskoj stanici u Rakovici, gde je imala sukob s policijom. Kada su je zaustavili, pevačica je jedva gledala na oči i izmereno joj je 2,03 promila alkohola u krvu, nakon čega je sa bratom zadržana na trežnjenju. Ona je od toga napravila opšti haos.

(old_image)

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još