Ceca dovela sina u sud!

Ražnatovićeva je sa Veljkom stigla držaći ga za ruku, a 10 minuta posle njih je stigao i njihov advokat Miša Petrovski. U sudnici su se zadržali oko sat vremena. U vreme kada se napad desio Veljko je bio maloletan, pa je saslušanje održano na maloletničkom odeljenju.

Podsetimo, Veljka Ražnatovića je u maju prošle godine napala grupa od oko 30 mladića ispred kuće u kojoj živi. Grupica je organizovala sačekušu i napala ga kada je krenuo da isprati društvo. Navodi se da je Ražnatović pukom srećom zadobio samo lakše povrede, jer su se napadači razbežali posle nekoliko minuta.

"Veljko je stajao ispred kuće sa tadašnjom devojkom Mašom Terzić kada je pao prvi kamen ispred njenih nogu, a drugi kamen je njega pogodio u ruku. On je pokušao da je zaštiti, a u kraćoj raspravi sa gupom momaka je došlo do gurkanja, a nakon toga su Cecini čuvati sa parkinga izvukli Veljka iz gomile. Veljko nema saznaje šta se dalje dešavalo i ne poznaje te momke. Negira bilo kakvu odgovornost i iskazi navodnih oštećenih su, po mišljenju odbrane, nelogični i kontradiktorni", rekao je advokat Petrovski.

Nadlanu / izvor: alo

Pogledajte još